A Jungheinrich a „Legjobb Logisztikai Márka”

A Jungheinrich a „Legjobb Logisztikai Márka”

2017-ben a Jungheinrich ismét elnyerte a „Legjobb Logisztikai Márka” díjat

 

A hamburgi intralogisztikai specialista immáron második alkalommal nyerte el a megtisztelő címet, melyet a LOGISTIK HEUTE szakmai lap és a Logisztikai Szövetségi Egyesület (BVL) ítél oda minden évben a legjobbaknak. Az „Anyagmozgatás és raktártechnika, komissiózás” kategóriában a LOGISTIK HEUTE olvasói, valamint a BVL tagjai közül a Jungheinrichre szavaztak a legtöbben. Összesen több mint 260 vállalat szállt versenybe a „Legjobb Logisztikai Márka” címért.

Helyezések az „Anyagmozgatás és raktártechnika, komissiózás” kategóriában:

  • 1. Jungheinrich,
  • 2. SSI Schäfer,
  • 3. Still.

„Sorozatban másodszor kaptuk meg a Legjobb Logisztika Márka címet, amely megerősítése sikeres és konzekvens stratégiánknak, mely szerint az üzemen belüli logisztika területén teljes körű megoldásokat tudunk biztosítani” – nyilatkozta Dr. Klaus-Dieter Rosenbach, a Jungheinrich logisztikai rendszerekért felelős igazgatója. Büszkék vagyunk arra, hogy ebben a fontos megmérettetésben valamennyi versenytársunkat megelőztük. Ez azt bizonyítja, hogy a Jungheinrich szakértelmének és tapasztalatának köszönhetően különleges bizalmat vívott ki az ágazatban partnerei között. A jövőben továbbra is megbízható termékekkel, részletesen átgondolt folyamatokkal és kitűnő szervizszolgáltatásokkal fogjuk ügyfeleinket támogatni.”

Thilo Jörgl, a LOGISTIK HEUTE vezető szerkesztője így nyilatkozott a díjról

Az „Anyagmozgatás és raktártechnika, komissiózás” kategóriában a verseny rendkívül izgalmasan alakult a Legjobb Logisztikai Márka díjért. Összességében 42 márkára szavazhattak olvasóink és a BVL tagok.  Számukra jelenleg különösen érdekesek voltak az Ipar 4.0 fejlesztések. Az új korszak nagyszerű lehetőségeket kínál. Más szempontból viszont számos kihívást is jelent, mint például a csatlakoztatási pontok és az egységes szabványok. Gratulálunk a győzteseknek!”

Adjon visszajelzést!