Megnégyszerezi logisztikai bázisát a Rudolph Logistik Gruppe Tatabányán

Megnégyszerezi logisztikai bázisát a Rudolph Logistik Gruppe Tatabányán

Komplex logisztikai szolgáltatások egy kézben

 

A német tulajdonú Rudolph Ipari Logisztikai Kft. 2011-ben nyitotta meg telephelyét a tatabányai Ipari Parkban. A vállalat által működtetett 6000 m2-es raktárban több ügyfél részére nyújt komplex logisztikai szolgáltatást különböző ipari szegmensekben.

A cégcsoport a jelenlegi partnerekre, illetve a tatabányai Ipari Park exponenciálisan növekvő igényeire alapozva döntött tatabányai telephelyének fejlesztése mellett. A csarnok kiváló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik, mindössze néhány kilométerre az M1-es autópályától, az Ipari Park központjában helyezkedik el. A jelenlegi 6000 m2-es kapacitást közel négyszeresére bővítik, az új csarnok  23.000 m2 összterületű lesz. Az építési munkálatok 2017 nyarán kezdődnek, a tervezett átadás pedig 2018. januárjára várható. Az új csarnok megépítése mellett természetesen a raktárterület, illetve az irodaépület teljes modernizációjára is sor kerül.  A csarnok megépítésével a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65.000 m2 nagyságú raktárfelülettel rendelkezik Magyarországon.

A Rudolph Autóipari és Ipari Logisztikai Kft. a német Rudolph Logistik Gruppe leányvállalatai, több mint 20 éve tevékenykedik Magyarországon. A vállalat székhelye Győrben található, további telephelyekkel rendelkezik Tatabányán, Oroszlányban, Dunakilitin és Téten. Ügyfelei elsősorban autóiparban tevékenykedő nagyvállalatok közül kerülnek ki. A főbb partnerek közé tartozik az Audi, a turbófeltöltőket gyártó BorgWarner, és az autóipari csatlakozókat gyártó Veritas. Számukra olyan komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt, mint a raktározás, komissiózás, átcsomagolás, szett-képzés, valamint a JIT, JIS és kanban rendszerű beszállítások. Az ügyfélkörben találhatók olyan partnerek is, akik számára inhouse-logisztikát végez a vállalat, azaz telephelyükön bonyolítják le a vállalat teljes logisztikai tevékenységét, a megállapodás keretein belül a vállalatok belső és külső logisztikai tevékenységeit is átveszik, illetve hozzáadott érték jellegű szolgáltatásokat is vállalnak, mint például szerelési munkák.

A Rudolph csoport külön spedíciós részleggel rendelkezik, amely a fuvarok lebonyolításával foglalkozik. A szállítmányozási részleg nem kizárólag belföldi, hanem a nemzetközi szállítmányozási platformon is aktív. A feladatteljesítést magas szintű megoldásokkal viszi véghez, ami gyűjtőfuvarokat (EU, EFTA, Horvátország), JIT szállításokat és Milkrun lebonyolításokat foglal magában. A teljes rakományokon kívül természetesen a részrakományok kezelése is a portfolió részét képezi.

További információ: www.rudolph-log.com

Adjon visszajelzést!