A bizalom ereje

A bizalom ereje

Megismerni önmagunkat

 

Nem divatként, hanem a mélyebb önismerethez vezető útként gondolkodik a spiritualitásról Pásztor Zibet, a Fibi Transz Kft. logisztikai vezetője. Miközben munkájában két lábbal a valóság talaján áll, szabadidejében családállítással és morfogenetikus mezőkkel foglalkozik. Az ennek során tanultakat pedig nem csak saját munkájában hasznosítja, hanem nagyon szívesen átadja másoknak is.

Idén ő nyerte Az év fiatal vezetője pályázat kkv-kategóriájának harmadik helyét.

 

 

Ha jól tudom, a logisztika és a szállítmányozás nem az első választása volt, amikor szakmát keresett.

Valóban nem. Szeghalmon nőttem fel, ahol a középiskola mellett rádióztam és tévéztem is. Jók voltak a kommunikációs készségeim is, ezért a Színház- és Filmművészeti Egyetem műsorvezető szakára jelentkeztem, de nem vettek fel, nagy volt a túljelentkezés. Ezért aztán egy nagy váltással inkább a külkereskedelmi[u1]  főiskolára mentem.

Nem is próbálkozott azzal, hogy végzettség nélkül dolgozzon egy tévénél, és később újra felvételizzen?

Nem akartam így elhelyezkedni, mert többre vágytam. Nagyon szegény családban nőttem fel, és már gyerekkoromban elhatároztam, hogy kitörök onnan, nem akartam világéletemben a helyi varroda dolgozója lenni. Szinte csak ez a lehetőség lett  volna.  Tanulmányaim végére megtanultam németül és angolul, aztán több, jobb-rosszabb helyen is dolgoztam. Kipróbáltam magam területi képviselőként egy üdítőitalos cégnél – ez nem igazán tetszett, de rájöttem, hogy mindent el lehet adni, ha jól csináljuk. Mindig és mindenütt fejlődni akartam. Ha valahol azt éreztem, hogy kinőttem a céget, akkor megbeszéltem a vezetőséggel, és mentem tovább.

Hogyan került a logisztika és a fuvarozás közelébe?

Szülővárosomban, a Rapidspednél. Tetszett, hogy a fuvarszervezők az akkor még igen drága mobiltelefonokkal járkálnak, és én is szerettem volna egyet magamnak, hát jelentkeztem, és felvettek.

A teljes cikk megjelent az MLBKT által kiadott Logisztikai Híradó júniusi számában. A cikk és a teljes kiadvány csak tagjainknak és megrendelőinknek elérhető.

Érdekli az MLBKT tagság? MLBKT Tagság

Szeretne előfizetni a Logisztikai Híradóra? Előfizetés

Ha csak ez a lapszám érdekli, 1000Ft+Áfa/lap áron megvásárolhatja az elektronikus verziót (Pdf). Kérjük a megrendeléskor a megjegyzés rovatban tüntesse fel a lapszámot.  Megrendelés

Ha további kérdése lenne, kérjük írjon a logisztika@logisztika.hu címre.

 

Adjon visszajelzést!