Kosztolányi János elnyerte a Műegyetem Kiváló Oktatója címet

Kosztolányi János elnyerte a Műegyetem Kiváló Oktatója címet

Gratulálunk!

 

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem kiváló oktatói címet adományozott Kosztolányi Jánosnak, a Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Kar Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék tanársegédjének. A júniusi ünnepi szenátusi ülésen átadott díjat a hallgatók véleménye alapján ítélik oda a legjobb eredményeket elérő oktatóknak.

Kosztolányi Jánost az MLBKT tagjai a Lean Tagozat korábbi vezetőjeként, több kongresszus előadójaként ismerhetik, de közreműködött a Társaság munkájában konferenciaelőadók felkészítésében is.

János 2010 óta tanít a BME-n, ahová jelentős vállalati tapasztalatokat is hozott; vezető autóipari és elektronikai vállalatoknál folyamatmérnökként, tanácsadóként dolgozott az elmúlt években. Kurzusain ezért fontos szerepet kapnak a naprakész gyakorlati példák. Oktatói sikere – a hallgatók visszajelzései alapján – abban rejlik, hogy szakmailag hiteles, előadói stílusával képes a figyelem folyamatos fenntartására, ugyanakkor partnerként kezeli az egyetemistákat.

A szakember eddig több mint ezer műegyetemi hallgatóval ismertette meg a lean szemléletet. Nevéhez fűződik a webre és mobilapplikációra fejlesztett lean szótár szerkesztése, de számos más lean szakkönyv magyar kiadásában is közreműködött.

A kiváló minősítésű oktató két évvel ezelőtt startup-alapítóként is kipróbálta magát, egy lean alapú termeléstervező szoftver, a Plantifier fejlesztésén dolgozik cégével.

 

Kosztolányi János 1980-ban született. Első diplomáját a Budapesti Műszaki Főiskolán biztonságtechnikai mérnökként szerezte, majd elvégezte a BME közlekedésmérnök szakát.  Feleségével Szentendrén nevelik ikerlányaikat. Szabadidejében klarinétozni tanul.

Kosztolányi János +36 70 413 2990

janos.kosztolanyi@plantifier.hu

Adjon visszajelzést!