Mindent a raktár-optimalizálásról az AVON raktárában

Mindent a raktár-optimalizálásról az AVON raktárában

Nagy sikerű tréningünk őszi programján az AVON raktárában teszünk látogatást. A rövid elméletet követően konkrét monitoringrendszer használatával mérési feladatokat végzünk. A mérések pontos értékelésének elsajátításával a résztvevők képessé válnak arra, hogy hasonló módszerekkel saját cégüknél is azonosítani tudják a fejlesztést igénylő folyamatokat.

A tréning harmadik napján pedig interaktív szimulációs környezetben dolgozunk, ahol a résztvevők különböző szerepekben próbálják ki magukat.

 

A háromnapos tréning során a résztvevők válaszokat kaphatnak saját cégük raktármenedzsmentjével kapcsolatos kérdéseire is.

Kiemelten foglalkozunk a raktári mutatószámokkal, valamint olyan gyakorlati ismereteket sajátíthatnak el azok, akik belevágnak a tréningbe, amelyeket azonnal alkalmazhatnak vállalatuk raktárgazdálkodási folyamatainak fejlesztése érdekében.

 

A módszertani újításokon és konkrét ismeretanyagon kívül kívül a képzés legnagyobb értéke, hogy új szemléletet kapnak a résztvevők és sok más hasonló problémával küzdő kollégával lehet tapasztalatot cserélni, egymástól tanulni egy igazán jó hangulatú képzésen.

Korábbi résztvevőink szerint a képzés „Gondolatébresztő. Hibafeltáró. Ösztönző.”

 A következő tréning szeptemberben indul.

Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 4. 

Részletes információk a következő oldalon >>>

Adjon visszajelzést!