Disztribúciós folyamatok informatikai támogatása

Disztribúciós folyamatok informatikai támogatása

Kutatási kérdőív

 

A Budapesti Corvinus Egyetem Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszékén induló kutatásban való részvételre szeretnénk ezúton felkérni. Kutatásunknak ez immár a harmadik fordulója, 2009 és 2011 után idén harmadszor mérjük fel, hogy a vállalatok miként támogatják disztribúciós folyamataikat a modern informatikai megoldások segítségével.

Meggyőződésünk, hogy az ellátási lánc működtetésében alkalmazott informatikai eszközök a hazai vállalatok reálfolyamatainak és hálózati kapcsolatainak versenyképességét növelhetik. Ezért fontosnak tartjuk, hogy ezek jelenlegi alkalmazásának gyakorlatát megismerjük.

Egy ilyen felmérés nem csak arra alkalmas, hogy a hazai tipikus vállalati gyakorlatot bemutassa, de arra is lehetőséget nyújt, hogy a kérdőívet kitöltő vállalatok saját gyakorlatukat ehhez viszonyítani tudják, azaz egy specifikus  „benchmarking”-ot végezzenek.

Reméljük ezért, hogy a kérdőív kitöltése ily módon a kutatási és oktatási célok mellett a vállalati gyakorlat számára is értékes információt és tudást biztosít.

Kérjük, hogy segítse munkánkat az alábbi linken elérhető elektronikus kérdőív kitöltésével!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfJU5RXIUTv2bZ-rTG84dgedQGZbg0mKKBWrw7BvyAzpQUF9w/viewform

A kérdőív kitöltése 15-20 percet vesz igénybe.

A kutatás eredményeiről természetesen minden résztvevő vállalatot, illetve kollégát tájékoztatunk, amennyiben elérhetőségét rendelkezésünkre bocsátja. A kutatás összefoglaló tanulmánya várhatóan 2017 novemberében készül el.

Munkáját és segítségét ezúton is köszönjük!

Projekt felelősök:

Fekete Annamária
egyetemi hallgató
Budapesti Corvinus Egyetem
Logisztikai Menedzsment Szak
annamaria.fekete@stud.uni-corvinus.hu

 

Dr. Nagy Judit
egyetemi adjunktus
Budapesti Corvinus Egyetem
Vállalatgazdaságtan Intézet
Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék
judit.nagy@uni-corvinus.hu

Tel: 482 5232
Fax: 482 5567

Adjon visszajelzést!