Búcsúzunk Karmazin Györgytől

Búcsúzunk Karmazin Györgytől

Felfoghatatlan a pár napja érkezett hír, hogy Dr. Karmazin György augusztus 1-jén elment közülünk. Nehezen jönnek a szavak, mert fel sem tudjuk fogni a történteket.

Gyuri 2006 óta odaadó és lelkes támogatója volt az MLBKT-nak. 2006-ban nyerte el Az Év Logisztikai Menedzsere címet. Először meghívottként, majd megválasztott tagként dolgozott a Társaságért az MLBKT Elnökségében. Szakmai és szervezési segítséget nyújtott, ott volt személyesen, amikor kellett, megmozgatott mindent, ha a Társaság szükségei azt igényelték. 2014-től eseményekért felelős alelnökként felélesztette és erősítette az MLBKT regionális jelenlétét, számtalan esemény programja és a szervezésben való közreműködés csatolható az Ő és az általa irányított munkahelyi csapat nevéhez.

 

2014-ben a kevés vállalatvezetők egyikeként doktori címet kapott a Gödöllői Egyetemen. Két szakkönyv is fűződik a nevéhez: a “Nemzetközi közúti árufuvarozás és szállítmányozás”, melynek társszerzője volt, illetve a “A logisztikai szolgáltatók stratégiai sikertényezői” című kiadvány.  Tudományos munkásságát és vállalati tapasztalatait ötvöző számos cikkét a Logisztikai Híradó hasábjai is őrzik.

 

A logisztikusok közössége emlékét és örökségét szeretettel őrzi, nyugodjék békében!

 

az MLBKT Titkársága és Elnöksége

 

Adjon visszajelzést!