Ne maradjon le az év legnagyobb logisztikai eseményéről!

Ne maradjon le az év legnagyobb logisztikai eseményéről!

Fókuszban a smart logisztika

 

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) 2017. november 15-17. között, immár 25. alkalommal rendezi meg az ország legnagyobb logisztikai eseményét, az MLBKT Kongresszust Siófokon. A jubileumi esemény mindamellett, hogy követi a hagyományokat, számos újdonságot tartogat a résztvevők számára. Ahogy a szakma, úgy a társaság életében is elengedhetetlen a piaci trendek nyomon követése, és az azokhoz való alkalmazkodás. Ezt tükrözi az idei kongresszus tematikája és a programok kialakítása is.

„Smart logisztika, azaz a változó világrend hatása az ellátási láncokra”

A digitalizáció és a technológiai innovációk újabb és újabb kihívásokat jelentenek iparágunk számára, ugyanakkor számtalan lehetőség is rejlik bennük. Az esemény középpontjában éppen ezért a smart logisztika áll, vagyis olyan megoldások ismertetése, amelyek ebben a technológiailag folyamatosan változó világban hozzásegítik az egyént és a vállalatokat a sikeres működéshez. Ráadásul mindezt empirikus oldalról megközelítve, esettanulmányok és interaktív játékok segítségével teszik kézzelfoghatóbbá a résztvevők számára.

S ha mindez nem lenne elég…

A smart technológiák és ellátási rendszerek bemutatása mellett nagyobb hangsúlyt kapnak továbbá a gyógyszeripart érintő aktualitások, mint például a gyógyszer-nagykereskedelem kihívásai vagy a különféle innovatív intermodiális megoldások. Ezen kívül több előadás is feszegetni fogja a logisztikai iparág szabályozásának kérdéseit és a lean, mint vállalatszervezési, vállalatirányítási rendszer gyakorlati hasznosulását.

A részvétellel garantált előnyökhöz juthat

Az elmúlt évek kongresszusainak tapasztalatait összegyűjtve terveztük meg a jubileumi esemény programelemeit. Az „Ütemváltás – Ipar 4.0 a logisztikában és a beszerzésben” címmel 2016-ban megrendezett kongresszusunk fő témája az innovációk és az ember kapcsolata volt. Ennek folytatását jelenti az idei konferencia. A tematika és az előadók már önmagukban garanciát biztosítanak arra, hogy a résztvevők szakmailag releváns és hasznos információkhoz jussanak. A szimulációs játék segítségével pedig a gyakorlatban is kipróbálhatják magukat, tapasztalatokat gyűjthetnek, valamint különböző praktikákat sajátíthatnak el. A változatos, kapcsolatépítő programokról nem is beszélve.

A Flex már biztosan ott lesz! És Ön?

Az esemény gyémánt fokozatú támogatója a Flex Hungary, az innovatív tervezési és elektronikai gyártási szolgáltatások vezető vállalata, amely a legmagasabb szintű műszaki, tervezési, gyártási, valamint elosztási, logisztikai és szervizmegoldásokat kínál partnerei, ügyfelei számára.

Ne maradjon le az év legnagyobb logisztikai eseményéről! Regisztráljon! Folyamatosan frissülő programunk letölthető a kongresszus honlapjáról!

További hasznos információkért látogasson el a kongresszus.logisztika.hu oldalra!

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Adjon visszajelzést!