Szerezzen új impulzusokat a szakma legnagyobb networking eseményén!

Szerezzen új impulzusokat a szakma legnagyobb networking eseményén!

Mindezt hogyan tudja megtenni? Vegyen részt a Kongresszuson és ünnepelje velünk a negyed évszázadot!

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság már 25. alkalommal rendezi meg a logisztikai szakemberek számára kihagyhatatlan éves Kongresszusát. Ez a jubileum kétségtelenül felszínre hozta a számvetést és az újítás iránti igényt. Ennek megfelelően alakítottuk ki programjainkat, számos újdonsággal, alkalmazkodva a folyamatosan változó világunkhoz. Az idei eseményen például nagyobb szerepet kap az interaktivitás és a networking lehetőség, melyek a játszva tanulás módszertanában egyesülnek. Ennek fényében az idei résztvevőket egyedülálló üzleti szimulációs játékkal várjuk. Mindemellett a már megszokott díjátadások és gálavacsora is színesíti a rendezvényt.

Értesüljön a legégetőbb témákról első kézből, a szakma legjobbjaitól!

Az MLBKT mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az általa képviselt szakterületek legfontosabb kérdéseit járja körül és up-to-date ismereteket adjon át. Idén éppen ezért a smart logisztika kerül a figyelem középpontjába, legyen szó a trendekről vagy technológiákról. Emellett helyet kapnak a programban a gyógyszeripari innovációk, a lean folyamatfejlesztés új irányvonalai, a zöld logisztika izgalmas praktikái, valamint a gazdaság más-más területein működő vállalkozások kereslet tervezéséhez való viszonyulásai és módszerei. A kihívásokra adott különböző megoldásokra fókuszálunk, így a már működő rendszerek, folyamatok tapasztalatait vitatjuk meg a legfelkészültebb szakértőkkel. Idei kínálatunkban kiemelt szerepet kapnak a humán kérdések, hiszen az emberi erőforrás megtalálásának és megtartásának aspektusai mindenki számára hangsúlyosak.

S ha egy kis játékra vágyna: mérettesse meg magát egy csapat tagjaként üzleti szimulációs játékunkon!

Most megtudhatja, hogy milyen következményei lehetnek az üzleti döntéseinek, ugyanis a játék során valós versenyhelyzetet szimuláló piacot hozunk létre, ahol egy virtuális cég egyik vezetőjeként, 3 napon keresztül, csapatban kell helytállnia. Csak Önön és csapatán múlik, hogy hatalmas profitszerzés vagy elképesztő bukás lesz-e a vége. Ráadásul mindeközben tanulhat a partnereitől, versenytársaitól. Arról nem is beszélve, hogy a csapatmunka korunk egyik legjelentősebb networking lehetősége.

Íme egy remek ajánlat: ha 3 napra regisztrál, részt vehet a szimulációs játékban.

Találkozzunk az év legnagyobb logisztikai eseményén! Mi ott leszünk. És Ön?

Ne feledje! Már csak 9 napja maradt, hogy early-bird jeggyel biztosítsa helyét az év logisztikai eseményén! Ne maradjon le róla!

Adjon visszajelzést!