Kihagyhatatlan networking lehetőségek a 25. MLBKT Kongresszuson

Kihagyhatatlan networking lehetőségek a 25. MLBKT Kongresszuson

Ismerje meg az idei kongresszus kiállítóit vagy legyen az Ön cége is kiállítóink egyike!

Az esemény gyémánt fokozatú támogatója a Flex, az innovatív tervezési és elektronikai gyártási szolgáltatások vezető vállalata. 

Az ezüst szponzorok között található a felsőkategóriás telematikai megoldásokat nyújtó Web-Eye és az egyik legnagyobb hazai logisztikai háttérszolgáltató, a Logi-Store, valamint raktárkezelési megoldások szállítója, a STILL.

A Web-Eye segítségével egyedi nyomkövetési, útvonal tervezési, valamint üzemanyag-mérési lehetőségeket térképezhet fel, míg a Logi-Store révén automatizált raktártechnikai megoldásokról és nagy teherbírású tárolórendszerekről tudhat meg többet. Korszerű villástargoncák, kocsik vagy vontatóeszközök, raktárkezelési rendszerek szakértője a STILL.

Szekció szponzoraink között tudhatjuk a Titan Containers-t, az új és használt konténerek vezető forgalmazóját. A cég segítségével felfedezheti a felhasználóbarát, energiatakarékos és új generációs hűtőraktárakat. Ismerje meg az általuk nyújtott megoldásokat, keresse fel standjukat a konferencián!

 

Szeretné mindenképp magára vonni a potenciális partnerek figyelmét? Még lehetősége van kiállítónak jelentkezni. További információért látogasson el a kongresszus.logisztika.hu oldalra!

 

Találkozzon a legelhivatottabb és legtehetségesebb hallgatókkal!

A Kongresszus egyre népszerűbb a hallgatók körében is, hiszen ők is felismerték a networking adta lehetőségeket. Az első napon a Hallgatói Konferencia keretében bemutatkoznak a Lőrincz Péter Diplomamunka Pályázat nyertesei. A cég- és a vállalatvezetők akár megtalálhatják a következő kollégájukat is.

 

Építsen kapcsolatot játékos formában!

Egyedülálló lehetőséget biztosítunk azok számára, akik három napra regisztrálnak, mivel egy izgalmas, mindhárom napot lefedő üzleti szimulációs játékban vehetnek részt. Ráadásul egy csapat tagjaként kell megmérkőzniük egymással, amely kiváló alkalmat biztosít arra, hogy tanuljanak konkurenseiktől, partnereiktől.

 

Ismerkedjen kötetlenül!

Immár hagyománynak számít, hogy a konferencia második napját bankettel zárjuk. Ne felejtsen el regisztrálni rá, ugyanis kötetlenül ismerkedhet a legnagyobb cégek vezetőivel.

 

Ne hagyja ki az MLBKT Kongresszusa által nyújtott egyedi networking lehetőségeket! Itt garantáltan hosszú távú, gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat építhet. Regisztráljon még ma a kongresszus.logisztika.hu oldalon!

 

Adjon visszajelzést!