Ne várjon tovább! Biztosítsa be a helyét még ma az év legnagyobb logisztikai eseményére!

Ne várjon tovább! Biztosítsa be a helyét még ma az év legnagyobb logisztikai eseményére!

Mi vár Önre, ha november 15. és 17. között ellátogat a 25. MLBKT Kongresszusra?

 

Első kézből értesülhet a szakma legizgalmasabb témáiról neves szakemberektől

A Robert Bosch Elektronika Kft. részéről Kis Gábor csoportvezető és Rácz Péter logisztikai csoportvezető tart izgalmas előadást az automata rendelésről és a papírmentes logisztikai folyamatokról. Egy anyagellátási rendszer technológiai megvalósításáról, annak nehézségeiről, valamint üzembe helyezés utáni tapasztalatairól kaphat nem mindennapi beszámolót általuk. Benis Dániel, a Sziget Iroda műszaki vezetőjének segítségével pedig beleshet a Sziget színfalai mögé, ezáltal megismerheti a tömegrendezvények legfőbb logisztikai kihívásait és érdekességeit.

Előtérbe kerülnek a szabályozási kérdések és a gyakorlati megoldások is

Czinege Attila, a NAV ellenőrzési szakfőigazgatója az EKÁER-rel kapcsolatos tapasztalatokat és a várható fókuszpontokat fogja ismertetni. Pálffy Levente, a Nestlé Hungary Kft. ellátásilánc igazgatója pedig egy interaktív workshop egyik panelbeszélgetőjeként ismerteti meg a Nestlé komplex kereslettervezési gyakorlatát.

A nélkülözhetetlen emberi tényező is központi szerepet kap

Lencsés Gergő, a GE Power Veresegyház gyárigazgatója a felsővezetők szerepéről beszél majd a digitális átalakulás folyamatában. Dr. Zacher Gábor, a Honvédkórház osztályvezető főorvosa előadásában önmagunk megismerésével kapcsolatban készteti továbbgondolásra a résztvevőket. Végül, ha szeretné megtudni, hogy milyen praktikákkal lehet megtartani egy munkavállalót, akkor mindenképp érdemes beülnie Nagy-Józsa Dorottya, az Y2Y Business Coaching alapítója és vezetője előadására. A szekcióban értékes információkat kaphat az employer brandingről, az employer experience-ről és a munkavállalók motivációinak változásáról.

Ha már a munkavállalóknál tartunk. Tudta Ön, hogy a Hallgatói Konferencián megannyi tehetséges fiatal vesz részt, aki arra vár, hogy Önnél dolgozzon?

Most megkönnyítjük a dolgát, hiszen kongresszusunkon a legrátermettebb hallgatók vesznek részt. Az első napon például lehetősége nyílik megismerkedni a Lőrincz Péter Diplomamunka Pályázat nyerteseivel, akik a Hallgatói Konferencia keretében fognak bemutatkozni. Ne féljen találkozni ezekkel a tehetséges fiatalokkal!

Ha három napra regisztrál és játékos kedvében van, ne hagyja ki üzleti szimulációs játékunkat!

A játék segítségével kipróbálhatja, hogy milyen következményekkel járnak üzleti döntései egy szimulációs versenypiacon. Csak Önön és csapatán múlik, hogy hatalmas profitszerzés vagy elképesztő bukás lesz-e a vége. A játék kiváló alkalmat biztosít arra, hogy tanuljon a konkurensek, partnerek viselkedéséből. A csapatmunka pedig korunk egyik legjelentősebb networking lehetősége.

Ne mulassza el bankettünket sem!

Immár hagyománynak számít, hogy a konferencia második napját díszvacsorával zárjuk. Ne felejtsen el jelentkezni rá, ugyanis kötetlenül ismerkedhet a legnagyobb cégek vezetőivel.

Még nem regisztrált az eseményre?

Biztosítsa be a helyét még ma a kongresszus.logisztika.hu oldalon!

Adjon visszajelzést!