Egyre nagyobb az érdeklődés az év legnagyobb logisztikai eseménye iránt. Ön sem maradhat le róla!

Egyre nagyobb az érdeklődés az év legnagyobb logisztikai eseménye iránt. Ön sem maradhat le róla!

Alig három hét múlva összeül a szakma színe-java, hogy megvitassa a legfontosabb kérdéseket, válaszokat adjon a legnagyobb kihívásokra, ezzel együtt megoldásokat nyújtson a legégetőbb problémákra és nem utolsó sorban hosszú távú ismeretségeket, partneri kapcsolatokat kössön a 25. MLBKT Kongresszuson. Ezt Ön sem hagyhatja ki!

Itt a legfelkészültebb szakértőktől tanulhat!

Az elmúlt években közel 500 résztvevőt számláló konferencia idén is színvonalas előadásokkal, interaktív workshopokkal és panelbeszélgetésekkel várja a résztvevőket. Az utolsó napon például a záró kerekasztal résztvevői a munka jövőjéről folytatnak diskurzust Chikán Attila, az MLBKT elnökének vezetésével. Azt a kérdést járják körül, amely jelenleg a legtöbb szakembert lázban tartja, vagyis hogy a robotok tényleg átveszik-e az embertől az „irányítást”. Bojár Gábor (Graphisoft), Lányi Márton (Kühne & Nagel Kft.), Paplógó Zoltán (ABB Kft.) és Tóth István János (MKIK GVI) arról osztják meg véleményüket, hogy mi vár ránk a munkaerő piacon, valamint hogyan változnak meg az egyes munkakörök és kompetenciák.

És az iparág legnagyobbjaival találkozhat, hiszen a Flex, a Logi-Store, a STILL és a Web-Eye már biztosan ott lesz!

Az esemény gyémánt fokozatú támogatója a Flex, az innovatív tervezési és elektronikai gyártási szolgáltatások vezető vállalata. Az ezüst szponzorok között található a felsőkategóriás telematikai megoldásokat nyújtó WebEye, az egyik legnagyobb hazai logisztikai háttérszolgáltató, a Logi-Store, valamint a villástargonca, kocsi és vontató, valamint raktárkezelő rendszerek vezető szállítója a STILL. Ismerje meg az általuk nyújtott egyedi megoldásokat!

Mit veszít, ha nem jön el?

  • Szakmailag releváns és hasznos információkat, amelyek segítségével gyorsan áthidalhatja a nehézségeket és könnyebben felkészülhet a jövőre.
  • Remek kapcsolatépítési lehetőségeket: új ismeretségek szerzését és a már meglévők elmélyítését akár egyedi networking események keretében.
  • A legtehetségesebb egyetemi hallgatók megismerését, hiszen az első napon bemutatkoznak a Lőrincz Péter Diplomamunka Pályázat nyertesei.
  • Érdekes tapasztalatokat, ismereteket a munkatársairól, versenytársairól, amelyek csak a szimulációs játék során derülnek ki.
  • Nem találkozik a szakmával, pedig ez évente legalább egyszer kötelező!
  • Lemarad a piactól, mert a konkurense biztosan ott lesz!

Nincs több idő a halogatásra: már csak három hét van hátra az év társasági eseményéig. Biztosítsa be a helyét még ma!

A szabad szobák száma egyre csak fogy… Szobafoglalási lehetőség a kongresszusnak helyt adó szállodában október 31-ig!

 

Adjon visszajelzést!