Már csak alig két hete maradt, hogy bebiztosítsa a helyét a 25. MLBKT kongresszusra!

Már csak alig két hete maradt, hogy bebiztosítsa a helyét a 25. MLBKT kongresszusra!

Vegye fel a ritmust és készüljön velünk együtt a jövőre!

A háromnapos rendezvény több mint 50 előadás, valamint kerekasztal-beszélgetés keretében járja körül a szakma legfontosabb kérdéseit. Párhuzamos szekciók és workshopok biztosítják, hogy mindenki megtalálja a számítását.

Íme, a teljesség igénye nélkül néhány érdekfeszítő téma, amelyre érdemes lehet odafigyelnie:

László Tamás, a Flex ügyvezetője például az elektronikai szervizszolgáltatások anyagellátás-tervezési folyamataiban alkalmazott mesterséges intelligencia módszerek világába kíséri el a résztvevőket.
Szalma Botond, a Plimsoll Zrt. elnök-vezérigazgatója a vízlépcsők logisztikai szerepéről tart gondolatébresztő előadást.
Dörnyei Otília, a GfK ügyfélkapcsolati igazgatója előadásában arra keresi a választ, hogy az ellátási láncban mely találkozási pontokon kell az ügyfélélményre hangsúlyt fektetni, és hol hanyagolható mindez el.

 

Robotok vs. emberek. Mire számítsunk a munkaerőpiacon? A robotok veszélyeztethetik a munkaerőpiacot?

Égető kérdés lesz a záró kerekasztal-beszélgetés fő témája, ahol a résztvevők a munka jövőjéről folytatnak diskurzust. Chikán Attila, az MLBKT elnökének vezetésével azt a kérdést járják körül, amely jelenleg a legtöbb szakembert lázban tartja, vagyis hogy a robotok tényleg átveszik-e az embertől az „irányítást”. Bojár Gábor (Graphisoft), Lányi Márton (Kühne & Nagel Kft.), Paplógó Zoltán (ABB Kft.) és Tóth István János (MKIK GVI) arról osztják meg véleményüket, hogy mi vár ránk a munkaerőpiacon, valamint hogyan változnak meg az innovációknak köszönhetően az egyes munkakörök és kompetenciák.

Találkozzon és konzultáljon leendő partnerével, vagy akár munkavállalójával!

Mivel mindannyian tudjuk, hogy a kapcsolatépítés elengedhetetlen, általa piaci előnyökhöz lehet jutni, ezért kongresszusunkon kihagyhatatlan networking lehetőségeket biztosítunk. Az egyik ilyen egyedülálló alkalom a háromnapos üzleti szimulációs játékunk, amelynek köszönhetően nemcsak tanulhat partnereitől, konkurenseitől, de a csapatmunka révén jobban meg is ismerheti őket.

De ne mulassza el bankettünket sem!

Immár hagyománynak számít, hogy a konferencia második napját díszvacsorával zárjuk. Ne felejtsen el jelentkezni rá, ugyanis kötetlenül ismerkedhet a legnagyobb cégek vezetőivel! Szórakozzon együtt a szakma legnagyobbjaival!

A konkurense már biztosan ott lesz, hogy felvegye a ritmust az új trendekkel, elébe menjen a legégetőbb problémáknak, és hogy kapcsolatot építsen.

Ön még hezitál? Ne tegye!

Már csak alig két hét van hátra a regisztrációs időszak lezárultáig. Regisztráljon még ma a kongresszus.logisztika.hu felületén, hogy bebiztosítsa a helyét az év legnagyobb networking eseményére!

Adjon visszajelzést!