Változás a Quehenberger-nél

Változás a Quehenberger-nél

Martin Kuen, a Quehenberger Magyarország és a Quehenberger Szlovákia új ügyvezető igazgatója

 

2017. szeptember elsejétől Martin Kuen (47) tölti be a Quehenberger Logistics  magyar és szlovák ügyvezető igazgatói posztját. Ebben a pozícióban Martin Kuen többek között a két ország termékportfóliójának, illetve telephelyi hálózatának fejlesztéséért lesz felelős.

Szlovákiában a Quehenberger jelenleg is sikeresen működik három telephelyen, nagy ügyfelek megbízásából a termékszállítmányozás és a szerződéses logisztika területén, olyan iparágakban, mint a papíripar, automotive, gumiabroncsok, kiskereskedelem és expressz küldemények. Magyarországon – ahol az új budapesti terminálba való átköltözés előkészítés alatt áll – a Quehenberger három telephelyet működtet.

Fő szolgáltatásai  a szállítmányozás, a szerződéses logisztika, ezen belül is a technológia, fashion és gumiipari szektorok kiszolgálására helyezi a hangsúlyt. Ugyanakkor az express szolgáltatások is megtalálhatók a termékportfolióban. A budapesti telephely fontos szerepet játszik a dél-kelet európai nemzetközi elosztórendszerben és egyben az elosztó hálózat meghatározó központja.

A tiroli származású Martin Kuen egy nagy nemzetközi logisztikai konszernnél kezdte karrierjét 1987-ben, ahol az utóbbi 30 évben különböző nemzetközi pozíciókat töltött be, például a felügyelete alá tartozott a közúti szállítmányozás és kiscsomagos szolgáltatások termékmenedzsmentje is. Martin Kuen 9 éves tapasztalatra tett szert Dél-Kelet Európában, mint horvát ügyvezető igazgató. Ez utóbbi megbízás teszi őt kiemelkedően alkalmassá az új pozícióra Szlovákiában és Magyarországon.

Martin Kuen kiemelte, hogy ez az új kihívás különösen vonzó számára, melyet egy tulajdonosi irányítású középvállalatnál nyert el. Új megbízója számára kiváló piaci lehetőségeket lát a közép-kelet európai térségben, ahol a Quehenberger már jelenleg is kiváló megítélésnek örvend.

 

 

Adjon visszajelzést!