Felsővezetői szerepkörök, robotok, automatizálás, kiberbűnözés, kihívások

Egy konferencia sosem lehet unalmas, ezt mindannyian tudjuk. Számos olyan témakör van, amelyet eddig még nem feszegettünk a kongresszusok alkalmával, viszont ma már égető kérdéssé nőtték ki magukat. Az idei, 25. MLBKT Kongresszuson ismét előre tekintünk, felkészülünk a jövőre. A jubileumi esemény középpontjában éppen ezért a smart logisztika áll, vagyis olyan megoldások ismertetése, amelyek legfrissebb technológiai eredmények alkalmazásával hozzásegítik az egyént és a vállalatokat a hatékonyabb működéshez.

Dr. Feller Antal, a Hungaropharma Zrt. vezérigazgatója a gyógyszer-nagykereskedelem kihívásait, mint a hamisítás elleni küzdelmet, a gyógyszerhiányokat, valamint az átalakuló gyógyszeripart veszi górcső alá. A gyógyszernagykereskedelmet is érinti már a szakképzett munkaerő hiánya, ez tovább gyorsítja az automata rendszerek alkalmazását és a digitális technika vívmányainak megjelenését a napi működésben.

 

A nélkülözhetetlen emberi tényező is központi szerepet kap. A digitalizált világban már nem csak a termelésben résztvevők szerepkörei alakulnak át, de a felsővezetőké is. Lencsés Gergővel, a General Electric Veresegyház gyárigazgatójával erről beszélgetünk. Hasznos tapasztalatokkal, információkkal gazdagodhatnak mindazok, akik folyamatos növekedési pályára szeretnének lépni.

 

Napjaink online korszakában a kiberbűnözők már állandó fenyegetést jelentenek az ágazatra. A logisztikai tevékenységek, vállalkozások világméretűvé válása, a digitalizáció, az automatizáció, a logisztikai vállalkozások közvetlen kapcsolata, „beépülése” az ipari-mezőgazdasági és más üzemekbe, mind-mind olyan tényező, amelyek vonzzák a bűnözőket. Dr. Nagy Zoltán András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, tanszékvezetője megismerteti velünk a veszélyeket.

Már csak 5 nap maradt a jelentkezési határidőig!

Találkozzon a szakma színe-javával!

Az eseményen minden évben a legnevesebb cégek és vállalatok képviseltetik magukat. Gyémánt szponzorunk a Flex, valamint Ezüst szponzoraink a Logi-Store Kft., a STILL és a WebEye is nagyban hozzájárul az idei kongresszus sikeréhez. Kiállítóink sorában tudhatjuk többek között a Gamma Digital Kft.-t, a Titan Conatiners A/S-t, az ECOSIM-et, az AETRControl-t, a Login Autonom Kft.-t, a Sárkány Informatikai Zrt-t, a Leonardo Group Kft.-t, az Irisz Holding Kft.-t és a CBO KFt.-t, az EPAL-t és a BI-KA Logisztika Kft.-t. A lista folyamatosan bővül – a kapcsolatépítési lehetőségek tárháza végtelen.

 

Legyen Ön is részese az év legnagyobb logisztikai konferenciájának!

Regisztráljon még ma, hiszen így garantáltan találkozhat a szakma legkiválóbb szakembereivel. Jöjjön el, tanuljunk és ünnepeljünk együtt!

Adjon visszajelzést!