Támogassa a hallgatók részvételét!

Támogassa a hallgatók részvételét!

Idén rekordszámú jelentkezés érkezett az Országos Hallgatói Konferenciára

 

Több mint 100 hallgató jelentkezett az MLBKT éves kongresszusának első napján megrendezésre kerülő Országos Hallgatói Konferenciára. A program célja, hogy lehetőséget teremtsen a logisztika iránt érdeklődő hallgatók számára, hogy gyakorló vállalati szakemberekkel találkozzanak, beszélgessenek és így megerősítsük elköteleződésüket a szakma iránt. Az éves kongresszus első napjának délelőttjén tartott konferencia, illetve beszélgetések után a hallgatók az MLBKT vendégei a délutáni ülésekre is. A rendezvény programját itt tekintheti meg!

A hallgatói konferencia költségeit vállalati támogatásból biztosítjuk.

Miért érdemes hozzájárulni a hallgatók részvételéhez?

  • A vállalati szakemberek számára ezzel lehetőséget szeretnénk teremteni, hogy a Hallgatói Konferenciát követően megismerkedjenek tehetséges hallgatókkal, és megtalálhassák leendő gyakornokukat, munkavállalójukat.
  • Támogatóink nevét feltüntetjük a Hallgatói Konferencia honlapján, az esemény ideje alatt a kivetítőn és a Logisztikai Híradó beszámolójában.

A támogatásról…

Ha teheti, támogassa Ön is 15.000 Ft+áfa/fő értékben 1 hallgató meghívásának költségeit! Hozzájárulási szándékát ezen űrlap kitöltésével jelezheti. Társaságunk közhasznú szervezet, a támogatás összegéről társasági adóalap csökkentő igazolást tudunk kiállítani.

Adjon visszajelzést!