Az Év Logisztikai Menedzsere 2017-ben Kovács Marcell

Az Év Logisztikai Menedzsere 2017-ben Kovács Marcell

Kovács Marcell,
a Masped Logisztika Kft. ügyvezető igazgatója lett 2017-ben
Az Év Logisztikai Menedzsere

 

 

A szakember 2000-től a MASPED Csoportban a logisztikai szolgáltató üzletág szakmai vezetőjeként, majd 2014-től ügyvezetőjeként meghatározó szerepet tölt be a vállalat logisztikai üzletágának töretlen fejlődése terén.

Széles körű ellátásilánc tervezési, szervezési és irányítási tapasztalatai kiterjednek a műszaki cikkek, mobiltávközlési és jövedéki termékek, gép-, és járműalkatrészek kezelésére, valamint a gyártás kiszolgálás területére is.

A MASPED Logisztika folyamatos fejlődése a kezdetektől 2001-től töretlen, évről-évre növelte mind az árbevételét, mind pedig az eredmény termelő képességét, a MASPED Csoport raktári ingatlanállományának hasznosítása mellett. A legfontosabb ügyfeleket 10-12 éve a rendszeres tendereken meg tudták tartani, ami a versenyképes, transzparens árazás mellett, az egyes tevékenységek és folyamatok tudatos fejlesztésének, innovatív megoldások alkalmazásának tudható be. A társaság kezdetben maroknyi csapata mára 140 munkatársra, a 3.200 m2 saját kezelésű raktárkapacitás pedig 45.000 m2-re bővült.

A szolgáltatások tudatos fejlesztése elsősorban a partnerekkel történő elektronikus adat menedzsmentjére, valamint a folyamatok hatékony IT támogatására terjedt ki.

Személyes meggyőződése szerint a legfontosabb „erőforrás“ az Ember. Ennek szellemében örömmel mentorálja, fejleszti a munkatársait. Innovatív gondolkodásmódjával, és a munkatársai ez irányú motiválásával számos esetben a megbízói igények felmerülését megelőzve tűznek ki fejlesztési irányokat és valósítanak meg újszerű elképzeléseket a Megbízók legnagyobb megelégedésére.

Aktív szerepet vállal a logisztika széles körű, közérthető megismertetésében, népszerűsítésében. Az MLBKT Logisztikai szolgáltató tagozatának egyik alapító tagja.

A díjat Siófokon, az MLBKT 25. kongresszusának plenáris ülésén adták át 2017. november 15-én.

Adjon visszajelzést!