Logisztikai Kiválóság Díj 2017 nyertese a SMark Technology Zrt.

Logisztikai Kiválóság Díj 2017 nyertese a SMark Technology Zrt.

A díjat Damásdi Tibor (Network Cargo B.V.), Kelemen Loránd vezérigazgató és Berta Tamás sales manager (SMark Technology Zrt.) vették át.

Az MLBKT Elnöksége a 2017-ben a Logisztikai Kiválóság Díjat a SMark Technology Zrt. és a Network Cargo B.V. „Export magyar libamájak nyomon követése eredetigazolással Nyugat-Európában” című pályázatának ítélte.

A pályázatban leírt megoldás egy olyan komoly, és eddig nehezen megoldható problémára ad lehetséges választ, amely egyedi, egyszerűen kivitelezhető és komoly előnnyel jár az alkalmazói számára.

Manapság a termék-hamisítás, a gyenge minőségű utánzatokkal való hitelrontás, és az ezek ellen való küzdelem jelentős erőforrásokat köt le elsősorban az egyedi, különleges minőségű termékek gyártói és forgalmazói oldalán. Ráadásul megfelelő bizonyítékok összegyűjtése és azok kétségbevonhatatlanságának biztosítása nélkül ez a küzdelem gyakran végződik bukással, piacvesztéssel. Nem csoda hát, hogy egyre növekvő érdeklődésre tarthat számot egy olyan megoldás, amely egyszerre képes az eredetet igazolni és az árut nyomon követni, ezáltal komoly esélyt adva a termékek védelmére és a megfelelő információk szolgáltatására.

Az egyedi, és mára már kész, kidolgozott megoldással már könnyen elérhető és alkalmazható az a jelölőcímke és ahhoz kapcsolódó leolvasó rendszer, amely segítségével a rögzített és visszakereshető információk a termékek követését és a teljes eladási lánc mentén a minőség biztosítását hivatott támogatni.

A pályázat nemzetközi szinten is újdonságnak számít, és külön erénye, hogy teljes mértékben magyar fejlesztő csapat munkájának a gyümölcse.

A díjat Siófokon, az MLBKT 25. kongresszusának plenáris ülésén adták át 2017. november 15-én.

 

Adjon visszajelzést!