IFKA gazdaságfejlesztési konferencia

IFKA gazdaságfejlesztési konferencia

Tudásmegosztás az új ipari forradalom idején

 

„A Mikulás is benchmarkol-11.” címmel kerül megrendezésre az IFKA megújuló benchmarking konferenciája 2017. december 7-én. A megváltozott elnevezés nemcsak a magyar gazdaságfejlesztés fontosságát hivatott kifejezni, de egyben arra is utal, hogy a napjainkban zajló új technológiai és ipari forradalomban a vállalkozások sikerességéhez a minőség és a tudásmegosztás elengedhetetlen.

Kezdetektől fogva a konferencia egyik vezérelve volt a magyar gazdaságfejlesztés támogatása a minőségügy sajátos eszközével a mindinkább fontossá váló benchmarking segítségével. A benchmarking a minőségkultúra szerves része, amelynek hazai meghonosítása elengedhetetlen a hazai vállalkozások sikerességében, piaci pozícióik erősítésében. „Jót, jóktól, még jobban!”,- összegezhetnénk az első időszak törekvéseit. A tizenegyedik konferencián is a tudásmegosztás lesz előtérben, de már egy szélesebb, a napjainkban zajló új ipari forradalom kontextusában.

Bízunk benne, hogy az előadókkal és a résztvevőkkel közösen ismét hozzájárulhatunk a magyar gazdaság fejlődésének ösztönzéséhez a mára szakmailag is jócskán kibővült benchmarking egyes területeiről bemutatott jó és adaptálható gyakorlatok és megoldások megosztásán keresztül.

A konferencia részletes programja itt, a jelentkezési lap pedig itt érhető el.

Adjon visszajelzést!