A GEFCO tovább folytatja fejlesztéseit

A GEFCO tovább folytatja fejlesztéseit

Új, egészségügyi szektorra szakosodott raktár az Egyesült Királyságban

 

Az ipari logisztika területén globális szereplőnek számító és az autóipari logisztikában vezető szerepet betöltő GEFCO Csoport megnyitotta a harmadik, élettudomány és egészségügyi, hőmérsékletszabályozással ellátott raktárát. Az Egyesült Királyságban található új üzem közel található a londoni Heathrow reptérhez és tovább bővíti a GEFCO Frankfurtban és Amszterdamban található raktárainak kapacitását.

 

A legmagasabb sztenderdek szerint szolgálják ki a gyógyszeripart

Az új, 15 ezer négyzetméteres csarnok megnyitásával a GEFCO árufuvarozási üzletága megszilárdítja és bővíti szakértelmét az élettudományi és egészségügyi szektorban. A létesítményt úgy alakították ki, hogy megfeleljen a gyógyszeripari termékek szállítására vonatkozó legmagasabb követelményeknek, így például különböző hőmérsékletű raktárterületekkel rendelkezik: szobahőmérséklet (15 ° C – 25 ° C), hűvös (2 ° C – 8 ° C), és fagyasztó részleggel (-25 ° C – -15 ° C).

A nagykereskedelmi forgalmazói engedély lehetővé teszi, hogy az új létesítményben a logisztikai és szállítási szolgáltatások részeként emberi gyógyászatra és állatorvosi célra szánt gyógyszereket, valamit orvostechnikai eszközöket tároljanak.

Az új egység magas biztonsági feltételekkel működik, beleértve a légi teherszállításra irányuló helyszíni röntgenfelvételek elvégzését és a 24 órás folyamatos megfigyelést is.

 

A GEFCO tovább folytatja fejlesztéseit az élettudományok és az egészségügy szakterületén

A GEFCO háztól házig történő, hőmérséklet-vezérelt, integrált logisztikai, multimodális és teljesen kompatibilis megoldásokat kínál. Az élettudományi és egészségügyi logisztikai piac változik, és mind bonyolultabbá válik. A hőmérséklet-érzékeny termékek számának növekedésével, valamint a szállításukkal kapcsolatos előírások szabályozásával a vállalatoknak nagyobb hangsúlyt kell fektetniük az ellenőrzésre és a biztonságra.

Adjon visszajelzést!