Az új RX 20: energikus, erőtől duzzadó segítség

Az új RX 20: energikus, erőtől duzzadó segítség

A STILL újratervezte a legkeresettebb elektromos villástargoncáját

 

Az összetéveszthetetlen ezüst-narancs színű RX 20 elektromos villástargonca piaci bevezetésével a STILL 2005-ben hajszálpontosan betalált egy fontos piaci résbe: egyedül ebből a modellből 80 ezer készült el azóta. A hamburgi intralogisztika specialista most a kompaktság, az ergonómia és a teljesítmény fokozása érdekében alakította át teljesen a zászlóshajóját.

Jelentősen nőtt az RX 20 precizitása, illetve új, intelligens segédrendszerek fokozzák a vezetés élményét, a kezelője eddig soha nem tapasztalt kényelmi szintet élvezhet majd. Az üzemeltetők nem csupán kedvenc elektromos targoncájuk szélesebb felhasználási területeinek örülhetnek, hanem a legmagasabb rakodási teljesítménnyel párosuló kiváló hatékonyságnak is.

„Az RX 20 sorozatba tartozó elektromos villástargoncánkkal új mércét állítunk fel a piacon. Bebizonyítjuk, hogy a meghatározó járműtulajdonságok tökéletes összehangolásával kiemelkedő rakodási teljesítmény és magas rendelkezésre állási szint érhető el.” – mondta Thomas A. Fischer, a STILL GmbH kereskedelmi, marketing és szerviz (CSO) vezetője. „Ezzel egyidejűleg a mutatók terén az alacsony üzemi költségekre is nagy figyelmet fordítottunk, így új mércét állítottunk fel a Total Cost of Ownership (TCO) tekintetében.”

Adjon visszajelzést!