Bejött a lengyel versenytárs felvásárlása

Bejött a lengyel versenytárs felvásárlása

210 milliárd forintot fuvarozott össze a Waberer’s

 

A budapesti központú Waberer’s, Európa vezető vállalata a komplett rakományok (FTL) fuvarozásának piacán. A flotta mérete egy év alatt 12 százalékkal bővült, de további értéknövelő felvásárlásokon keresztül tovább erősítik a közép-európai régióban betöltött pozíciójukat.

A társaság árbevétele 2017 negyedik negyedévében az előző év azonos időszakához képest 21 százalékkal 179 millió euróra nőtt. 674,4 millió eurós (210 milliárd forintos) árbevételt értek el, ami egy év alatt 17,8 százalékos bővülést jelent.

A Nemzetközi Fuvarozási Szegmens bevétele a folyamatos áremelések és a felvásárlások révén 24 százalékkal emelkedett, míg a Regionális Szerződéses Logisztika bevétele a raktárkapacitás előző évhez képesti növekedésének és az emelkedő áraknak köszönhetően 8 százalékkal bővült.

A társaság járműállománya 3978 darabra növekedett, ami egy év alatt 12,1 százalékos bővülést jelent. Tavalyi teljesítményük a vállalat szerint organikus és inorganikus terjeszkedésen alapuló stratégiájuknak köszönhető.

 (forbes)

Adjon visszajelzést!