Jó évet zárt a BILK Logisztikai Zrt.

Jó évet zárt a BILK Logisztikai Zrt.

Javította gazdasági mutatóit 2017-ben

 

Eredményes évet zárt a BILK Logisztikai Zrt. 2017-ben. Az elmúlt évben növelte ingatlanának területét, raktárkapacitását, üzemi tevékenységének és pénzügyi műveleteinek hatékonyságát. A dinamikus fejlődés motorja a társaság területén rendelkezésre álló komplex logisztikai szolgáltatások iránti kereslet látványos növekedése.

A jelenleg több mint 182.000 m2 bruttó bérbeadható területtel rendelkező logisztikai park árbevétele 2017-ben 3 558 millió forint volt, ami egy százalékos növekedést mutat a 2016-ik évi értékhez képest. A BILK 2017. év végére rekord raktárterület kihasználtságot ért el.

A 15 évvel ezelőtt alapított vállalkozás 2017-ben jelentősen növelte az ingatlanfejlesztésre rendelkezésre álló méretét, és az építkezésekkel logisztikai raktárkapacitását.

Az elmúlt év tavaszán egy 8900 m2 területű raktár építése fejeződött be, amit bérlője azonnal használatba is vett. Ezzel egyidőben megtörtént a szomszédos csarnok korszerűsítése is. A BILK Logisztikai Zrt. fejlesztése 2018-ban folytatódik: februárban megkezdődött egy 3800 m2 alapterületű új magasraktár építése. A több mint félmilliárd forint értékű beruházás előreláthatóan ősz elejére készül el. A BILK Logisztikai Zrt. valamennyi jelentős nemzetközi cél- és tranzitútvonal kereszteződésében, önálló autópálya lehajtóval, közvetlen vasúti kapcsolattal rendelkezik. A komplexumban „A” kategóriás logisztikai, gyűjtő, illetve hűtött raktárcsarnokok, és ADR-minősítésű raktárak továbbá irodaépületek működnek.

 

(realista)

 

Adjon visszajelzést!