9+1 érv, hogy miért váltson most WebEye Navigatorra

9+1 érv, hogy miért váltson most WebEye Navigatorra

A navigációs szoftverek megszokott útitársunkká váltak mind a szabadidőcélú, mind az üzleti célú közlekedés során. Viszont amíg egy hétvégi autózás során maximum egy-két órával kevesebbet tölthetünk pihenéssel az applikáció pontatlansága miatt, a közúti árufuvarozásban ennél sokkal nagyobb a tét. A járműkövetés hazai úttörője, a WebEye legújabb navigációs alkalmazása megfelel a legmodernebb követelményeknek és kifejezetten üzleti célú felhasználásra lett kifejlesztve.

 

 

 

9+1 érvünk van amellett, hogy miért érdemes kipróbálni.

  1. Alternatív útvonalak: nem csak a legrövidebb vagy leggyorsabb, hanem a leggazdaságosabb útvonalat is kiválaszthatjuk. Mehetünk útdíj mentes vonalon vagy megadhatunk több állomást is két végcél között.
  2. Fizikai korlátozások: az előzetesen betáplált adatok alapján már az útvonaltervezés időpontjában felhívja a figyelmet a kamiont érintő magassági, szélességi, súlybeli vagy tengelyterhelési korlátozásokra.
  3. Törvényi előírások: a KRESZ szabályai megkerülhetetlenek. Viszont a tehergépkocsik vagy pótkocsik számára tiltott és a csak célforgalom számára engedélyezett útszakaszok elkerülhetőek a WebEye Navigator segítségével.
  4. Veszélyes áruk: az app külön kezeli az általános, a vízre veszélyes és a robbanásveszélyes szállítmányra vonatkozó korlátozásokat.
  5. Veszélyes helyek: a vontató és a szerelvény méretét figyelembe véve figyelmeztet a veszélyes helyekre, emelkedőkre, éles kanyarokra, benyúló fákra és útegyenetlenségekre.
  6. Mindig naprakész: az ideális útvonalat és menetidőt a TomTom HD Traffic rendszer közlekedési információi biztosítják.
  7. Egyszerű parkolás: a Truck Parking Assistant funkció segítségével több, mint 20 000 parkolóhely közül választhatunk Európa-szerte, akár offline is.
  8. Egyszerű telepítés és kezelés: ideális több járművel rendelkező flották számára is, mivel a használata egyszerűen menedzselhető: könnyen integrálható a meglévő IT rendszerekbe és a megtervezett útvonalak elküldhetőek közvetlenül a Map&Guide és a Smartour felületekről is.
  9. 19 elérhető nyelv: a nagyobb flották, vagy akár multinacionális cégek számára az egyik legnagyobb hozzáadott előny, hogy a felhasználók 19 nyelv közül választhatnak a használat során.

+1. Az egyik legaktuálisabb érvünk, hogy most két hónapig teljesen ingyen próbálhatja ki a navigációt minden érdeklődő. Mindössze egy fél perces regisztrációra van szükség a WebEye Navigator weboldalán. Kellemes és biztonságos utat kívánunk!

 

Adjon visszajelzést!