Ipar napjai kiállítás

Ipar napjai kiállítás

Fedezze fel a belső szállítmányozás új lehetőségeit

 

Most a széles közönség számára is elérhetővé válik az úttörő, együttműködő mobil robotok tesztelése. A májusi Ipar Napjai kiállításon a Mobile Industrial Robots (MiR) standján az autonóm mobil robotok legújabb generációját mutatják be, bárki kipróbálhatja a mindössze 67 kg-os, de 200 kg-ot emelő és 500 kg-ot húzó robotot is.

A Mobile Industrial Robots (MiR) most a széles közönség számára Budapesten mutatja be, milyen lehetőségek rejlenek termékeikben a belső szállítmányozást illetően. Május 15-18. között az Ipar Napjai kiállításon az érdeklődők a MiR100 és (először hazánkban) a MiR200 robotokkal találkozhatnak az A pavilon 111CE standján.

Az együttműködő mobil robotok a robotikai piac új szegmensét képviselik, és a régiónkat érintő különböző kihívásokra is választ adhatnak. Biztonságos módon optimalizálják a gyáron belüli logisztikát, segítenek elkerülni a költséges torlódásokat az anyagáramlásban, és növelik a termelési hatékonyságot.

 

 A legfejlettebb, együttműködő és biztonságos

A MiR standján a MiRHook-kal felszerelt robotok olyan, fáradságos mindennapi feladatokat fognak egyszerűen elvégezni, amelyek alól a dolgozók tehermentesíthetőek. A látogatók így saját szemükkel bebizonyosodhatnak képességeikről.

 

Itthon is elérhető

A magyar gyártók is elkezdték alkalmazni a MiR új technológiáját, egyre több mobil robot közlekedik a gyártósorok vagy egyéb belső logisztikai területek mellett. Az Ipar napjai kiállításon érdemes a láb elé nézni, mert a szerencsések a folyósokon is összetalálkozhatnak a MiR robotokkal!

Adjon visszajelzést!