VII. Nemzetközi Lean Konferencia

VII. Nemzetközi Lean Konferencia

A vezetés tanulása, a tanulás vezetése

 

A június 7-én megrendezésre kerülő VII. Nemzetközi Lean Konferencia fő előadója Sammy Obara lesz. 13 éven keresztül a lean transzformáció gyakorlati támogatása volt a feladata számos Toyota vállalatnál Japánban, Brazíliában, Venezuelában és az Egyesült Államokban, jelenleg pedig a Honsha Associates elnöke. További két külföldi előadó is csatlakozik, ezúttal Spanyolországból. Oriol Cuatrecasas és Agustin Tena a barcelonai 365 Café elnevezésű, közel 100 üzletből álló pékséghálózat lenyűgöző lean transzformációját mutatják majd be. Idén először kis- és középvállalkozások témakörében is szerveznek szekciót, amelyben az érdeklődők betekintést nyerhetnek egy KKV átalakításának egyéves fejlesztési folyamatába.

A plenáris előadások mellett, a program egy részét – a tavaly már bevált – új felépítésben szervezik, azaz maximum 30 fős csoportokra bontott, gyakorlati szekciókból állítják össze. Az ebéd előtti másfél órás blokkban 8 párhuzamos szekció fut majd (2 angolul), melyek ebéd után megismétlődnek, ezzel minden résztvevőnek 2 szekción lesz lehetősége részt venni. Az egyes szekciókban a Café 365, a Coloplast, a Herman Ottó Általános Iskola, a Honsha, a MOL, a MOL-LUB, az Orvia, a Praktiker és a Takata gyakorlati esettanulmányait ismerhetik meg a résztvevők.

Június 6-án, a konferenciát megelőző napon 2 felvezető workshop kerül megrendezésre, melyből az egyik témája a Lean Accounting lesz Nick Katko vezetésével, a másikat pedig Sammy Obara tartja Kaizen Teian, the Culture of Kaizen címmel.

Adjon visszajelzést!