TOP 5 legnépszerűbb blogbejegyzésünk

TOP 5 legnépszerűbb blogbejegyzésünk

EKÁER, vám, szállítmányozás és beszerzési témák, valamint oktatói kihívások napjainkban

Összegyűjtöttük, hogy SCM Tréning Központunk blogjának mely témáit olvasták a legtöbben. Íme a TOP 5 legnépszerűbb írásunk, melyek között akadnak erősebb témák és az aktuális kérdésekre adott válaszok is.

 

3+1 tipp az EKÁER egyszerűsítésében

A vállalatok számos olyan feladatot végeznek EKAER kötelezettségeik kapcsán, amelyek fölöslegesek vagy bonyolultak. Összegyűjtöttünk néhány tippet a hatékonyság javításáért!

3+1 meglepő vélemény beszerzőktől

A tréningeket követő értékelő kérdőívek olvasásakor meglepő véleményeket olvashatunk résztvevőinktől. Ezekből gyűjtöttük össze a leggyakrabban előforduló megjegyzéseket.

Magunkhoz édesgetni a mostohagyereket

Ha van valaki, akit a családi hagyományok a vámszakma és az oktatás együttese felé terelnek, akkor Tüske Zsuzsanna az. Ő azonban nem azért csinálja ezt, mert kötelességének érzi, hanem mert szereti és élvezi – akárcsak tanítványai.

Hallgatóból oktató

Szakirányú továbbképzéseink magas színvonalának biztosításakor törekszünk arra, hogy oktatásainkat gyakorló szakemberek is vezessék, így lett korábbi hallgatónkból, Vizsy Józsefből is oktató (szállítmányozási és vámügyi vezető, AVON Cosmetics Hungary Kft.)

Összerakni a nagy képet

Sok esetben azokat az ismereteket kell a leginkább oktatni, amelyekről többen azt hiszik, hogy már nem lehet róluk újat mondani. A szállítmányozás éppen ilyen – mindenki csinálja, de a maga teljességében kevesen látják át.

Adjon visszajelzést!