Új UPS vasúti szolgáltatás

Új UPS vasúti szolgáltatás

Felgyorsul a kereskedelem Európa és Hong Kong között

 

Az UPS bejelentette, hogy elindította új teljes konténerrakományos (FCL) vasúti szolgáltatását Európa és Hong-Kong között, hogy a két régió közötti kereskedelmi kapcsolatot még inkább elősegítse. Az új megoldás épít a UPS meglévő Európa és Kína közötti vasúti szolgáltatására.

A kétirányú szolgáltatás a Hong-Kong és a német Duisburg között egy olyan alternatív szállítási opciót nyújt, amely révén az üzleti vállalkozások időt és pénzt spórolhatnak meg; a vállalkozások ezentúl 30 százalékkal gyorsabban szállíthatnak, mintha tengeri útvonalakon fuvaroznának, és a légi megoldáshoz képest 60 százalékkal kevesebbet kell fizetniük érte.

“Hong-Kong Európa egyik fontos kereskedelmi partnere, a tavalyi évben közel 50 milliárd euro értékű áru cserélt gazdát a kereskedelmi útvonalon”, mondta el Mike Harrell, az UPS Europe teheráru szállítmányozásért felelős elnöke. “A UPS az új vasúti szolgáltatás elindításával segíti ügyfeleit Európában és Hong-Kongban is üzletük növelésében és újabb piacok elérésében.”

A kiterjesztett vasúti szolgáltatás lehetővé teszi a cégek számára, hogy a szállítási elvárásokat és a kiadásaikat az ellátási láncuk igényeihez igazítsák. A szolgáltatás első sorban a gyorsan növekvő hi-tech, kiskereskedelmi és feldolgozóipari vállalatokat segíti a még gyorsabb piacra jutásban, a teljes szállítási folyamat során fenntartott láthatóság mellett. Az ügyfelek kihasználhatják a UPS közvetítői támogatását is az összetett vámszabályok terén, a késések csökkentése és az áruk időben történő szállításának biztosítása érdekében.

A UPS a teljes és részrakományos multimodális szállítmányozási szolgáltatások széles portfólióját nyújtja, melynek segítségével a cégek kiválaszhatják a számukra gyorsaság és ár szempontjából is legmegfelelőbb megoldást. A most bejelentett Hong Kong és Európa között vasúti szolgáltatás a UPS Preferred® multimodális teheráru szolgáltatási portfóliójának kiterjesztése, mely Európa szerte négy és Kínában hat állomást köt össze.

Adjon visszajelzést!