A legmodernebb logisztikai szolgáltatások a Rudolph új tatabányai raktárában

A legmodernebb logisztikai szolgáltatások a Rudolph új tatabányai raktárában

Új tatabányai csarnokával 65.000 négyzetméteresre bővítette teljes tárolókapacitását Magyarországon a Rudolph Logistik Gruppe. A német vállalat komplex, korszerű raktározási és szállítmányozási szolgáltatásokkal várja ügyfeleit.

Raktározási és szállítmányozási tevékenysége további szélesítése érdekében valósított meg 3 milliárd forintos csarnokfejlesztést Tatabányán a Rudolph Logistik Gruppe, amely teljes körű logisztikai szolgáltatást nyújt a hazai cégeknek.

A 6.000-ről 23.000 négyzetméteresre növelt összterületen a legmodernebb raktáripari, irodai, technikai és kényelmi berendezések és eszközök várják az ügyfeleket. A beruházással nagymértékben kibővülő raktárterület egyedülálló infrastrukturális adottságokkal rendelkezik. A jól megközelíthető, Győrtől és Budapesttől 60-60 kilométerre fekvő, korszerű technológiával felszerelt és folyamatos őrzéssel biztosított tatabányai telephely számos szakszolgáltatást kínál, az áruátvételtől a modulszereléseken át a göngyölegkezelésig és a transzportig.

A német vállalat az ügyfelei számára olyan teljes körű logisztikai szolgáltatásokat biztosít, mint a raktározás, komissiózás, átcsomagolás, szett-képzés, valamint az úgynevezett JIT, JIS és kanban rendszerű – azonnali vagy valós idejű – szállítások. Az ügyfélkörében olyan partnerek is találhatóak, akik számára inhouse logisztikát végeznek, azaz a telephelyükön bonyolítják le a partnervállalat átfogó logisztikai tevékenységét. Kérés esetén – a megállapodás keretein belül – a partnercégek belső és külső logisztikai tevékenységeit is átveszik, illetve olyan hozzáadott érték jellegű szolgáltatásokat hasonlóképpen végeznek, mint például a különféle szerelési munkák. A Rudolph-csoport spediciós részleggel is rendelkezik, amely szállítmányozással foglalkozik, bel- és külföldön egyaránt.

A logisztika területén meghatározó piaci szereplő, német családi tulajdonú vállalat több mint 20 éve van jelen Magyarországon. Győri székhelye után sorra nyitotta telepeit Dunakilitin, Oroszlányban, Tatabányán és Téten. Az új tatabányai beruházással együtt a Rudolph Logistik Gruppe összesen 65.000 négyzetméter raktárkapacitással rendelkezik Magyarországon.

Ismerje meg logisztikai szolgáltatásainkat és lépjen kapcsolatba velünk!

 

Adjon visszajelzést!