Régens VATapp – Számlaadatok egyszerű továbbítása a NAV számára

Régens VATapp – Számlaadatok egyszerű továbbítása a NAV számára

2018. július 1-jén hatályba lép az új NAV Online Számla adatszolgáltatási kötelezettség!

 

Ennek keretében kötelező lesz adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról.

 

A számlázóprogramok automatizált adatküldéséhez szükséges megoldásról a cégeknek kell gondoskodniuk. Azok, akik az online bejelentési kötelezettségnek nem, vagy késve tesznek eleget, számlánként akár 500 000 forintos bírsággal is sújthatóak!

 

Amennyiben az Ön számlázó rendszere nem alkalmas a zökkenőmentes online számlázási adatszolgáltatás megvalósítására, most még időben válthat, vagy integrálhatja meglévő számlázó rendszerét a Régens megoldásával.

 

Integrálja a Régens VATappot meglévő számlázó szoftveréhez, legyen szó egyszerű vagy összetett nagyvállalati rendszerről!

 

Ismerje meg a Régens VATappot!

 

A meglévő ERP vagy számlázó rendszerhez kényelmesen integrálható megoldás nem csak biztosítja a számlaadatok teljeskörű védelmét, fogadja és tárolja a NAV elektronikus válasz üzeneteit, hanem szűrési lehetőségekkel támogatja is az ellenőrző kimutatások lekérdezését. A különböző fileformátumokat és fileküldő protokollokat támogató rendszer, ráadásul a számlaadatokat a jogszabálynak megfelelő XML adatformátumba is átkonvertálja!

A Régens VATapp alkalmazás a jogszabályoknak megfelelően, valós időben, humán beavatkozás nélkül feldolgozza a beérkező számlaadatokat, majd szűri és továbbítja azokat a NAV Online Számla rendszerébe, ezt követően a NAV visszaigazoló üzeneteit a kapcsolódó számlákhoz rendeli és megjeleníti, biztosítva ezzel a számla státuszok transzparens riportolását.

 

Előnyök:

  • Integrálható bármely meglévő számlázó rendszerhez
  • Jogszabályoknak megfelelő, hiszen azonnal igazodik a szabályozások változásához
  • Automatizált, mert a rendszer magától leválogatja és a megfelelő formátumban továbbítja a NAV felé a számlákat
  • Transzparens, mivel az adattovábbítás mellett a megoldás kimutatásokat és lekérdezési lehetőséget is biztosít
  • Testreszabható, amiből fakadóan további funkcionalitással bővíthető, így egyedi igényekhez igazítható
  • Modern, könnyedén kezelhető, letisztult felülete lehetővé teszi a gyors és pontos adatszolgáltatást

 

A Régensről

A Régens egyedi üzleti szoftverfejlesztésre, felhő és IT szolgáltatások nyújtására, valamint web és mobil fejlesztésekre specializálódott, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező informatikai vállalat. Szoftverfejlesztő cégként elsősorban a közigazgatás és az ellátási lánc menedzsment területén értünk el kiemelkedő eredményeket, Magyarország piacvezető vámszoftver szolgáltatója vagyunk.

 

Ajánlatkérés, valamint kérdések esetén forduljon bizalommal szakértő tanácsadóinkhoz!

Weboldal: https://www.regenseurope.com/vatapp/

Email: szamlazo@regens.hu

Tel: +36 1 205 3090

Adjon visszajelzést!