Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

Csarnokbővítés Kecskeméten

 

Mintegy 600 millió forint összegű beruházással bővíti gyárának kapacitását a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. Kecskeméten, az önerőből megvalósuló gyártó- és raktárterületet is magába foglaló új csarnokot még az idén átadják.

Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. vezérigazgatója elmondta, alig négy évvel azután, hogy átadták a Kecskemét déli iparterületén új gyártóegységüket, máris bővíteniük kell. Beszélt arról is, hogy üzemükben a legmodernebb gyártási körülmények mellett állítják elő a legmagasabb minőségű termékeket. A növekvő piaci igények és a hatékonyság folyamatos növelése révén elért sikereik pedig odavezettek, hogy mára mind a gyártó, mind a logisztikai kapacitásukat növelniük kell – fejtette ki. A tervek szerint az új, közel 2000 négyzetméteres egység 21 ezer négyzetméterre növeli a teljes gyártó- és raktárterületet – tette hozzá.

Thorsten Seehars, a Knorr-Bremse haszonjármű üzletág igazgatótanácsi tagja elmondta, a kecskeméti gyár teljesítménye, eredménye, évről évre jelentős mértékben hozzájárul az európai haszongépjármű üzletág sikerességéhez. A Knorr-Bremse a beruházással megteremti a komplexebb termékek és technológiák bevezetésének alapjait is, hiszen a fejlesztés – a több mint 1000 embert foglalkoztató kecskeméti gyár számára – a légszárító szelepek és elektronikus berendezések mellett további új termékcsaládok gyártását teszi majd lehetővé.

(mti)

Adjon visszajelzést!