Utazzunk együtt Helsinkibe a Beszerzési Világkonferenciára!

Utazzunk együtt Helsinkibe a Beszerzési Világkonferenciára!

„Procurement in 2020s – Discover the New Role of Procurement”

 

A Beszerzési Világszövetség (IFPSM) világtalálkozót rendez tagszervezetei tagjai, azaz logisztikai és beszerzési vezetők számára. Az MLBKT IFPSM tagsága révén örömmel ajánlja figyelmébe ezt az egyedülálló rendezvényt és invitálja, hogy legyen a magyar delegáció tagja!

Az eseményt 2018. szeptember 26-29. között rendezik Helsinkiben, Finnországban. A négy napos esemény több programból tevődik össze:

1. nap – Látogatás a Tampere-i Beszállítói Vásárra (Subcontracting Fair), majd délután városnézés és közös vacsora Helsinkiben

2.-3. nap IFPSM World Summit
Procurement in 2020s – Discover the New Role of Procurement

4 fő szekciótéma: Új technológiák alkalmazása, hasznosítása + Fenntartható jövő + Az emberi tényező + Közbeszerzés

A program előadói között megtalálhatjuk az IBM, AGCO, SAP Ariba, Stora Enso, Airtel, Gartner, CGI vezető szakembereit és a szakma legnevesebb kutatóit és szaktekintélyeit (többek között a Fraunhofer Intézetből, a Maastricht-i vagy Hull-i Egyetemről)

Opcionális program: Este hajóút Tallinba, Észtországba

4. nap Városnézés Tallinban, visszautazás Helsinkibe és hazautazás.

A programról és a részvételi feltételekről a rendezvény honlapján, illetve az itt található online magazinból tájékozódhat.

Szerezzen előnyt tagságából és csatlakozzon az MLBKT delegációjához! Érdeklődés esetén keresse Kőhegyi Anitát az anita.kohegyi@logisztika.hu címen.

Adjon visszajelzést!