Novemberben újra MLBKT Kongresszus

A logisztikai szakma kihagyhatatlan eseménye

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) éves kongresszusa immár 26 éve az ellátási lánc menedzsmenttel foglalkozó vállalati szakemberek kiemelt találkozóhelye. A társaság az idei évben november 14. és 16. között rendezi meg az ország legnagyobb logisztikai eseményét Siófokon, a Hotel Azúrban. Ahogy a korábbi években, az előadók idén is a legaktuálisabb témákat feszegetik.

A tavalyi jubileumi kongresszus „smart logisztika” fókuszát követően idén az ellátási láncok összekapcsolhatóságát, integrálási lehetőségeit helyeztük a középpontba.

Miről is lesz szó ebben a három napban? Egy kis ízelítő a kongresszus tematikájából.

A résztvevők többek között megtudhatják, hogy mit jelent a gyakorlatban az integrált tervezés, milyen készletoptimalizálási lehetőségek állnak rendelkezésre, üzleti szempontból hogyan hasznosíthatjuk az értékesítés előrejelzést, valamint a hiány- és szezonalitás-elemzést.

Olyan érdekes témák kerülnek előtérbe, mint az automatizált betegszintű gyógyszerezés, a technológia beszerzésének kihívásai, az önvezető járművek biztosítási kérdései és a gyakorlatorientáltság jegyében pedig a már bevezetett technológiai megoldásokkal kapcsolatos tapasztalatokkal is megismerkedhetnek a konferencia látogatói. A résztvevők természetesen megtekinthetik a mintegy 30 szakmai kiállító standját, logisztikai újdonságait.

Már regisztrálhat is!

Mi már izgatottan várjuk. Ugye Ön is kedvet kapott? Ne maradjon le az év legnagyobb eseményéről! Regisztráljon szeptember 30-ig kedvezményes áron!

Early bird jegyekért és további hasznos információkért, látogasson el a kongresszus.logisztika.hu oldalra.

Adjon visszajelzést!