Pályázatok

Pályázatok

A kiváló teljesítményeket el kell ismerni. Az MLBKT pályázataival a lehető legnagyobb nyilvánosságot igyekszik biztosítani azoknak a személyeknek, projekteknek és cégeknek, akik példaképül szolgálhatnak az ellátási lánc menedzsment szakma számára. Ők azok, akik előre viszik a vállalatokat és ezen keresztül a magyar gazdaságot.

Hisszük, hogy a teljes karrierpálya alatt születhetnek jelentős teljesítmények.

 

Szeretnék jelölni!

Lőrincz Péter Diplomamunka Pályázat

1999 óta minden évben meghirdetjük az ellátási lánchoz kapcsolódó szakdolgozatok versenyét. A logisztika, ellátás, beszerzés, termelés, elosztás, újrahasznosítás, informatika, kontrolling, minőségbiztosítás témában készült diplomamunkákat két kategóriában díjazzuk.

Nevezni az aktuális tanévben megvédett dolgozatokkal lehet. A korábbi nyertesek közül ma már sokan magas pozíciókat töltenek be, az MLBKT büszke arra, hogy az elismeréssel segítheti a fiatal szakemberek pályakezdését.

Pályázati felhívás »

Az Év Beszerzési Csapata

Az MLBKT, a Beszerzési Vezetők Klubja kezdeményezésére, alapelveiben rögzített törekvésektől indíttatva, 2018-ban első alkalommal hirdeti meg Az Év Beszerzési Csapata díjat, ami pályázat útján nyerhető el. A beszerzési szakterület művelésében, fejlesztésében kimagasló eredményeket elért csapatok, szervezetek elismerése. Olyan csapatok jelentkezését várjuk, akik kimagasló eredményt értek el, és amelyeket érdemes példaként a beszerzési szakmai közösség elé tárni.

Pályázati felhívás »

Az Év Beszerzési Menedzsere

Az MLBKT a Beszerzési Vezetők Klubja kezdeményezésére 2008-ban alapította a díjat, amelyet az a beszerzési területen vezető munkakörben dolgozó szakember nyerhet el, akinek az elmúlt időszakban jelentős szerepe volt egy hatékony beszerzési folyamat, illetve eredményesen működő beszerzési szervezet létrehozásában, melynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság és versenyképesség javulást eredményezett.

Pályázati felhívás »

Az Év Logisztikai Menedzsere

1994 óta pályázható a díj, amit az a logisztikai területen dolgozó vezető nyerhet el, akinek az elmúlt évben jelentős szerepe volt egy eredményesen működő logisztikai rendszer létrehozásában, bevezetésében, amelynek hatása vállalatánál és környezetében jelentős hatékonyság és versenyképesség javulást eredményezett.

Pályázati felhívás »

Adjon visszajelzést!