Hogyan kezelhető a kapacitáshiány?

Hogyan kezelhető a kapacitáshiány?

Szeretettel látjuk a  szeptember 13-án  megrendezésre kerülő szakmai programunkon, ahol választ kaphatunk a kérdésre. 

A jelenlegi, folyton változó piaci környezetben a vállalkozások különböző erőforráshiánnyal küzdenek, az újfajta kihívásokra a Logisztika 4.0 eszközeivel célszerű válaszolni. Ennek lehetséges módszereit tárjuk fel és elemezzük a workshop keretében.

 

Időpont

2018. szeptember 13., csütörtök,  14:30-16:30

Helyszín

KAPTÁR Közösségi Iroda

1065 Révay köz 4.

Program

14.30 –
Érkezés, regisztráció

14.45 – 15.05
Köszöntő és probléma analízis
Dr. Lelkes Zotán, Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Kar

A ma ismeretes erőforrás-hiányos vállalati és logisztikai környezetben az automatizálás, a mesterséges intelligencia és az adattovábbítás sebességének növekedése hatalmas mértékű hatékonyságnövekedést eredményez. Ezen tényezők jelentőségét mutatja, hogy létrehozták az Ipar 4.0 és specifikusan a Logisztika 4.0 fogalmát. Az adatok gyűjtésének könnyedsége, minőségének, mennyiségének a növekedése, valós idejű online elérhetősége nagyban növeli az optimalizálás hatékonyságát. Kimondhatjuk, hogy figyelmünket a kapacitáshiányról a meglévő erőforrások online optimalizálására és az azonnali beavatkozás lehetőségére kell fordítanunk?

15:05-15:25
Informatikai válaszok a felmerülő kihívásokra
Bátki Tibor, KAM CEE, Transporeon Group

15:25-15:45
Kávészünet

15:45-16:15
Esettanulmány
Juhász Beáta, Logisztikai vezető, Kingspan Hungary Kft.

Megoldáskeresés egy projektekre építőelemeket gyártó vállalat, térben és időben hektikusan változó szállítási igényeire. Informatikai rendszer, mint a sztenderdizálás és transzparencia eszköze. Lehetőségek, melyeket  az informatikai rendszer bevezetése  során ismertünk fel és kerültek kiaknázásra.

 

16:15-
Kérdések & Válaszok

Technikai információk

Parkolni az utcafronton, vagy a Care Opera Parkolóházban lehetséges.

Részvételi feltételek és jelentkezés

jelentkezem_gomb

A részvétel az MLBKT tagok számára ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Maximális létszám 45 fő, a jelentkezéseket a beérkezések sorrendjében fogadjuk. Nem MLBKT tagok számára a részvételi díj 10.000 Ft+áfa/fő. Jelentkezni az űrlapon keresztül lehet 2018. szeptember 6-ig. A jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni, túljelentkezés esetén cégenként maximum 2 fő regisztrációját tudjuk fogadni.

Költségmentes lemondásra szintén szeptember 6-ig van lehetőség (írásban az anita.benesch@logisztika.hu címen), illetve kérjük az ingyenesen regisztrált résztvevőinket is, hogy mihamarabb jelezzék esetleges lemondási szándékukat.

Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 6.

További információk

Benesch Anita
anita.benesch@logisztika
+36 1 267-8740

Adjon visszajelzést!