Íme, az esemény, amelyen a szakma találkozik a szakmával:

Íme, az esemény, amelyen a szakma találkozik a szakmával:

novemberben érkezik a 26. MLBKT Kongresszus!

 

Az ellátási lánc szakemberei számára a november hónap egybeforrt az MLBKT Kongresszussal, amelyet idén már 26. éve rendez meg a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Siófokon. Az elmúlt évben több mint 500 szakember vett részt a három napos rendezvényen, ahol közel 60 szakavatott előadóval vitathatta meg a legaktuálisabb témákat és mintegy 30 kiállító standját, logisztikai újdonságait tekinthette meg. Az eseményen biztosítjuk a helyet és az időt a networkingre.

 

Ez az idei évben sem lesz másként

Folytatva az elmúlt évek hagyományait, a legfontosabb kérdésekre összpontosítunk, hiszen naprakész tudás nélkül felgyorsult világunkban könnyen lemaradhatunk. Éppen ezért idén ismét az egyik legösszetettebb témakört, az Ipar 4.0 logisztikára gyakorolt hatásait járjuk körbe, s mindezt az ellátási láncok összekapcsolási lehetőségeire összpontosítva.

 

Milyen témák kerülnek fókuszba?

Rendhagyó, gyakorlatorientált és esettanulmányokat bemutató előadások révén pillanthatunk be a Logisztika 4.0 érdekes világába. Takács Attila, az Iparfejlesztési Közalapítvány szakmai vezetője izgalmas előadásában a legmodernebb VR technológián keresztül hozza testközelbe a résztvevők számára az Ipar 4.0 mintagyár kiemelt projekt AR (Augmented Reality), AGV (Automated Guided Vehicle), és belső helymeghatározás megoldásait. Mihály László, a MOL Nyrt. polimer ütemezés csoportvezetője és Bátki Tibor, a Transporeon key account managere pedig arról beszél, hogy milyen informatikai fejlesztéseket hajtottak végre a Logisztika 4.0 fényében, amellyel hatékonyabbá, gyorsabbá, biztonságosabbá és átláthatóbbá tették a MOL Petrolkémia Zrt. fuvarszervezését.

Emellett szó lesz a gyorséttermek logisztikai kihívásairól, a lean menedzsment bevezetésének hatásairól, a blockchain technológia alkalmazási lehetőségeiről, valamint az áruátvételi folyamatok optimalizálásáról is.

Kapcsolódjon Ön is az év legnagyobb logisztikai eseményéhez és tudjon meg minél többet az ellátási láncok integrálási módjairól és a Logisztika 4.0-ról! Ne maradjon le a legújabb trendekről, hiszen a jövője a tét!

 

Regisztráljon még ma kedvezményes áron a kongresszus.logisztika.hu oldalon!

 

Adjon visszajelzést!