Airport City Logisztikai Park

Airport City Logisztikai Park

Új fázissal bővül az idén 10 éves park

 

Az újabb big-box épület 2019 első negyedévében kerül átadásra, a CPI Property Group vecsési logisztikai komplexumában, amely a reptéri régió egyik legnépszerűbb ipari ingatlan fejlesztése.

A 2008-ban megnyitott Airport City Logisztikai Park az átadást követően immár 55.000 m2 raktárcsarnok illetve irodai bérleményt kínál ügyfelei számára. Az új, 13.000 m2-es létesítmény építési munkálatai nyár elején kezdődtek, a tulajdonos a Weinberg Kft-ét bízta meg a kivitelezéssel. A jelenleg 90% feletti bérbeadottsággal rendelkező park, eddigi fázisaihoz hasonlóan, 11 méteres belmagasságú, ipari kapukkal és magas színvonalú alapkiépítéssel, előnyösen szabott méretekkel tervezett  bérleményi területekkel bővül.

„Fontos lépés ez a logisztikai park életében. A CPI Hungary fejlesztési célja, hogy az építőipari szűk keresztmetszet ellenére reagáljon a raktár piac rekord alacsony kínálati szintjére, és az Airport City eddigi töretlen sikerére. Továbbá a biztos szakmai alapjaira támaszkodva, tovább erősítse  prominens bérlői portfólióját az M0 déli körzetének vonzó lokációján.”– fűzte hozzá a hírhez Bodahelyi András, a projekt leasing managere.

(realista)

Adjon visszajelzést!