6 dolog, ami miatt kötelező a szakmának az idei Kongresszus!

6 dolog, ami miatt kötelező a szakmának az idei Kongresszus!

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) éves kongresszusa már 26 éve az ellátásilánc-menedzsmenttel foglalkozó vállalati szakemberek kiemelt találkozóhelye. Az MLBKT az idei évben november 14. és 16. között rendezi meg az ország legnagyobb logisztikai eseményét Siófokon, a Hotel Azúrban. A konferencia tematikája az összekapcsolt ellátási láncokban rejlő lehetőségekre, valamint a logisztika 4.0 kihívásaira és megoldásaira fókuszál. A részletes tematikáról a kongresszus.logisztika.hu oldalon tájékozódhat.

  • Szakmától a szakmáról: a legfrissebb tudást kapja kézhez esettanulmányokon és izgalmas, közeljövőt feszegető előadásokon, kerekasztal-beszélgetéseken keresztül, ráadásul mindezt elismert szakemberektől.
  • Témaspecifikus szekciók az áttekinthetőségért: így könnyebben eligazodik a témakörök között, és nem marad le az érdeklődési körének megfelelő beszélgetésekről.
  • Három napos inspirálódás: a kiállítók révén szakmai újdonságokról értesülhet, amiből ötletet meríthet.
  • Networking lehetőségek széles tárháza: az MLBKT a kongresszus három napja alatt számos alkalmat biztosít arra, hogy kapcsolatot építhessen. A bankett például informális keretet ad a szakmai ismerkedésre.
  • Építsen a jövő generációjára: az első napon megrendezésre kerülő Hallgatói Konferencia alkalmat adhat arra, hogy a legtehetségesebb hallgatókkal is találkozzon.
  • Ismerje meg a szakma kiválóságait: az MLBKT hagyományosan a Kongresszuson díjazza az ellátásilánc-szakemberek kiváló teljesítményét.

Legyen Ön is részese az ellátásilánc-szakma legnagyobb eseményének!

Már csak alig két hete maradt, hogy beszerezze jegyét kedvezményes áron!

 

Early bird jegyekért és további részletekért látogasson el a kongresszus.logisztika.hu oldalra vagy kattintson:

Adjon visszajelzést!