Bővítette csomaglogisztikai központját a GLS

Bővítette csomaglogisztikai központját a GLS

A karácsonyi szezonra további tizenhárom regionális elosztó központot nyitnak meg

 

Hétfő óta új szárnnyal üzemel Alsónémediben az idén húszéves GLS Hungary csomaglogisztikai központja. A bővítéssel óránként akár huszonötezer csomagot is fel tudnak dolgozni az elmúlt két évtizedben már másodjára bővített szortírozó terminálon. A fejlesztésnek köszönhetően a csúcsszezonokban is zavartalanul tudják majd végezni az egyre nagyobb számú csomag elosztását.

Évek óta töretlenül bővül az e-kereskedelem, ennek következtében folyamatosan nő a csomagszállító cégek által kezelendő és kézbesítendő csomagok száma. A GLS Hungary dinamikus fejlődési stratégiával próbálja elérni, hogy a korábbinál mindig több csomag kezelése ellenére a megszokott szolgáltatási színvonalat tudja nyújtani a csomagszállítási főszezonban is.

A regionális depóhálózat tizenhárom taggal való kiegészítése és a központi logisztikai üzem bővítése mind azt a célt szolgálja, hogy az idei karácsonyi főszezonban és az elkövetkező években is a feladott csomagoknak legalább a 99,54 százalékát a csomagfelvételt követő munkanapon kézbesíteni tudják a címzettnek.

(iho)

Adjon visszajelzést!