Legyen Ön is részese a szakmai diskurzusnak…

Legyen Ön is részese a szakmai diskurzusnak…

…vegyen részt a 26. MLBKT Kongresszuson!

 

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság évről-évre összehozza a szakma színe-javát Siófokon, hogy megvitassa az ellátási láncokat érintő legfontosabb kérdéseket, és megoldási javaslatokat nyújtson az új kor kihívásaira. Az elmúlt években a kongresszus sokszínű tematikája és változatos programjai rendszerint 500 látogatót vonzottak. Idén 50 előadó 50 története közül válogathat, így érdemes már most körülnéznie a részletes programban, hogy semmiképp ne maradjon le az Önt érdeklő témákról.

 

Szekcióajánlatunk: Logisztikai szolgáltatók válasza az új kor kihívásaira

A mindenre kiterjedő digitalizáció újfajta megrendelői igényeket és elvárásokat hozott magával. Mindez újabb kihívásokat támaszt a logisztikai szolgáltatók felé. Egy izgalmas kerekasztal-beszélgetés keretében tudhatjuk meg, hogy ezek a megváltozott igények milyen szemléletmódváltást eredményeztek a szolgáltatásnyújtás terén, valamint azt is, milyen szállítmányozói megoldások születtek rá. Emellett szó lesz a belföldi fuvarozói kapacitáshiányról és annak megoldási lehetőségeiről is.

Akik a tapasztalataikat megosztják:

  • Szalma Botond, a Plimsoll Zrt. elnök-vezérigazgatója,
  • Urbán Attila, a CLAAS Hungária Kft. ellátási lánc vezetője,
  • Vécsey Balázs, a Robert Bosch Kft. Európai Logisztikai Központjának alelnöke,
  • Kovács Ákos, az EKOL Logistics Kft. ügyvezető igazgatója, valamint
  • Kiss Nikoletta, a Palmsped Cargo 2009 szállítmányozási vezetője.
  • A beszélgetés moderátora: Koch Bálint, a Stelvio Kft. ügyvezető-tulajdonosa.

A jó szakember az élethosszig tartó tanulásban hisz! Szerezzen naprakész ismereteket velünk, mi segítünk eligazodni a legújabb trendek között! Regisztráljon még ma a kongresszus.logisztika.hu oldalon!

Adjon visszajelzést!