Van még egy érvünk…

Van még egy érvünk…

az MLBKT Kongresszusa kiállítás is egyben!

 

Akik már biztosan ott lesznek

Az eseményen minden évben a legnevesebb cégek és vállalatok képviseltetik magukat. A STILL arany szponzorként, a Jungheinrich, a Logi-Store és a Webeye ezüst szponzorként támogatja az idei MLBKT Kongresszust.

 

Ismerje meg az általuk nyújtott megoldásokat!

A STILL komplex intralogisztikai megoldásokat kínál egykézből az egyszerű raklapemelőtől az automatizált targoncákig. A Jungheinrich anyagmozgató berendezésekből, raktári állványrendszerekből biztosít átfogó termékpalettát, ezen kívül az üzemen belüli logisztika teljes vertikumára kiterjedő szolgáltatásokat nyújt. A Logi-Store a logisztikai-raktártechnikai szakemberek számára biztosít tárolástechnikai alternatívát, amely során “mindent egy kézből” kaphatnak. A Webeye elsőkategóriás telematikai megoldásokat kínál, amelyek a járművek üzemeltetésében és a költséghatékonyság maximalizálásában nyújtanak hatékony támogatást.

Szekciószponzorunk a Conductive Kft., amely innovatív csomagolástechnikai megoldásokat kínál. Hivatalos szállítónk a Codex Zrt., amely öntapadós, több oldalas ECL/booklet címkéket gyárt.

 

Kiállítóink sorában tudhatjuk még…

Az iData Kft.-t, amely iTrack GPS nyomkövető rendszerével települ ki az eseményre. A Leonardo Group többek között a flow manufacturing bevezetésével kapcsolatban szolgál tanácsokkal az érdeklődőknek. Az UniOffice Rendszerház Kft. a rendezvény mobil applikációs szolgáltatását biztosítja. Ezen kívül a résztvevők megismerhetik a komplex irányítástechnikai projektek lebonyolításával foglalkozó Gamma Digital Fejlesztő és Szolgáltató Kft.-t, az univerzális gömbcsuklós rögzítő rendszereket gyártó RAM Mounts-t és a TimoCOM Soft und Hardware GmbH-t, mely a fuvarozási szakma számára fejleszt alkalmazásokat.

 

S ha ez nem lenne elég

Hallgassa meg a magyar vízilabda válogatott sportpszichológusát, Imre Tóth Zsuzsannát, aki előadásában a jelenlegi munkaerőpiaci helyzetet tekintve a gyakorlatban is hasznosítható praktikákat, útmutatást ad! A szakember arról fog beszélni, hogy hogyan motiváljuk önmagunkat és másokat, valamint hogyan építsünk csapatot magunk köré.

Találkozzon a szakma színe-javával az év legnagyobb logisztikai eseményén! Mi ott leszünk. És Ön?

Adjon visszajelzést!