26. MLBKT Kongresszus

26. MLBKT Kongresszus

Találkozzunk Önnel is három hét múlva Siófokon!

 

Az MLBKT 26. kongresszusa november 14-én nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. Ezzel kezdetét veszi a háromnapos szakmai diskurzus, tanulás, inspirálódás és networking. Az év legnagyobb logisztikai eseményén közel 50 vezető szakember tapasztalatait ismerheti meg, amelyekből építkezve Ön is könnyebben felveheti a ritmust a Logisztika 4.0 gyorsuló világában.

 

Két izgalmas szekciót ajánlunk figyelmébe, amelyek korunk aktuális témáit feszegetik!

A Forecasting szekcióban például Stephan Skopptól, az MLBKT FMCG Munkacsoportjának vezetőjétől megtudhatja, hogy hogyan működik az előrejelzés és közös tervezés az FMCG vállalatok hétköznapi gyakorlatában. Az előadásból kiderül, hogy miért nem lehetnek mégsem elégedettek az elért eredményekkel és milyen irány(ok)ba lehet továbbhaladni.

Nagy-Józsa Dorottya, a Y2Y CEO-ja és alapítója szerint S&OP folyamatokról már régóta beszélünk, de kevesen csináljuk jól. Hallgassa meg azt a 4+1 pontot, amelyek Dorottya tapasztalatai alapján elengedhetetlenek ahhoz, hogy valósan integrált tervezésről beszélhessünk!

A Blockchain szekcióban pedig Trinh Anh Tuan, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi docense és Dr. Gelei Andrea, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára révén mindent megtudhat a technológia alkalmazási lehetőségeiről, valamint a blockchaint érintő kihívásokról és megoldásokról.

Az iparági szereplőknek folyamatosan javítaniuk kell az üzleti folyamataikat és új lehetőségeket kell feltárniuk a beszállítókkal, partnerekkel és ügyfelekkel folytatott tranzakciók egyszerűsítésének érdekében. Kohán Márk, az IBM South East Europe Business Development Executive-ja előadásában bemutatja, hogy a blockchain technológiának milyen előnyei vannak, és hogy az IBM milyen megoldásokat kínál ezeknek a tranzakcióknak az egyszerűsítésére.

 

Egyet már most elárulhatunk

Soha nem látott ütemben növekszik a résztvevők száma. November 7-én pedig lezárul a regisztrációs időszak. Ugye, Ön sem szeretné kihagyni az év logisztikai eseményét? Akkor ne habozzon, biztosítsa be a helyét még ma a kongresszus.logisztika.hu oldalon!

Tipp: egyúttal ne felejtse el jegyét megváltani a kivételes networking lehetőségeket biztosító bankettre sem! Szállását időben foglalja le, hisz a szobák száma is véges!

Adjon visszajelzést!