Lean és Ipar 4.0 minden szinten

Lean és Ipar 4.0 minden szinten

Változatos képzési palettával várja a tanulni vágyókat a Kvalikon

Számos hazai vállalat szembesül azzal a ténnyel, hogy a korábbi alacsony bérköltségekből származó versenyelőnyét elvesztette, és a bérköltségek növekedésével csökken vagy elfogyott a profit. A hazai vállalkozásoknál, tisztelet a kivételnek, sajnos az elmúlt években nem nőtt a termelékenység. A magas fluktuációnak és sokszor az alacsony képzettségű munkaerőnek köszönhetően romlik a minőség és a termelékenység.

A jövőben azok a vállalatok lesznek sikeresek, akik képesek a termelékenységüket jelentősen növelni. Ennek több útja is van, az egyik a digitalizáció, automatizáció (Ipar 4.0), másik pedig a kompetencia fejlesztés egyéni és szervezeti (folyamat) szinten. Ebben igyekszik cégünk támogatást nyújtani partnereinek immár 21 éve.

Szeretettel várjuk minden partnerünket most induló képzéseinken.

(Kvalikon)

A Kvalikon a a felsővezetés munkájának támogatására szakosodott tanácsadó és fejlesztő cég.  Szolgáltatásaikkal a hatékony menedzsment módszerek hazai gyakorlatba való átültetését, a vezetés munkájának a módszertani támogatását és a vállalati dolgozók képességeinek fejlesztését biztosítják megrendelőik számára. A Kvalikon képzési palettájára is az új módszertanok befogadása jellemző – kiemelten foglalkoznak a lean tudás átadásával, az Ipar 4.0 megoldásokra való felkészítéssel, értékáram memendzsment, az 5S, TPM, SMED hatékonyság fejlesztő módszerek oktatásával.

 

Adjon visszajelzést!