Logisztikai és beszerzési kiválóságokat díjaztunk

Logisztikai és beszerzési kiválóságokat díjaztunk

A díjátadásra a 26. MLBKT Kongresszuson került sor

 

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság Siófokon adta át Az Év Logisztikai Menedzsere és Az Év Beszerzési Csapata címeket, valamint a Logisztikai Kiválóság Díjat 26. éves kongresszusának első napján, november 14-én.

 

A Robert Bosch Kft. Transport Management Center alelnöke, Vécsey Balázs Az Év Logisztikai Menedzsere 2018-ban

Balázs 2007-től a Robert Bosch vállalatcsoport különböző cégeiben ellátásilánc-menedzsment területeken töltött be vezetői posztokat. 2014-től a Robert Bosch Kft. Budapest Transport Management Centerének vezetőhelyettese.

A Bosch új koncepciójának megvalósítása teljes paradigmaváltást jelentett a Beszállító – Bosch – Vevő közötti ellátási láncban. Vécsey Balázs 2014 júliusában vette át az Európai Logisztikai Központ vezetését. Munkája során kiemelten foglalkozott a munkatársak kiválasztásával is, a motiváció megteremtésével, a megtartás feladatával, mert meggyőződése, hogy a jó Csapat kialakítása a legfontosabb egy TMC kaliberű projekt sikeréhez.

 

A Bonafarm csoport beszerzési szervezete lett 2018-ban Az Év Beszerzési Csapata

A Társaság ebben az évben először hirdette meg ezt a díjat, hangsúlyozva ezzel, hogy kiemelkedő eredmények elérésében nélkülözhetetlen az egyéni teljesítmények mellett a megfelelő csapatmunka is.

A Bonafarm csoport az elmúlt évek alatt jelentős élelmiszeripari vállalattá nőtte ki magát, amelynek során a beszerzési szervezet is alapvető változásokon ment keresztül, mialatt folyamatosan szembesült a dinamikus bővülésből eredő kihívásokkal.

Ebben a folyamatosan változó vállalati keretben jelentős lépéseket tettek a folyamatok egységesítésére, hatékonyságának javítására. Kiemelendő a beszerzési célok, eszközök, eredmények kiváló kommunikációja az érintettek felé, a kreatív hozzáállás a munkatársak kiválasztása, a tudásátadás és a teljesítmény motivációban valamint a központi csapat elkötelezettsége a beszerzési folyamat szüntelen fejlesztése irányában.

 

Logisztikai Kiválóság Díjat nyert az L-Mobile Hungary

Az MLBKT Elnöksége 2018-ban a Logisztikai Kiválóság Díjat az L-Mobile Hungary „Yard Management – Logisztikai feladatok tervezése, felügyelete, irányítása” című pályázatának ítélte.

A projekt arra keresett és nyújtott megoldást, amikor az alkalmazó számára kihívást jelent nagy mennyiségű kimenő-bejövő kamion forgalmának felügyelete és a fel-lerakodási feladatainak a tervezése. A rendszer alkalmazásával a járművek pillanatnyi helyzetéről, a rakodási feladatok státuszáról pontos információk álltak rendelkezésre, amelyek segítéségével a tervezett és valós állapotok közötti széles szakadékot sikerült felszámolni.

A megoldás klasszikus Ipar 4.0-s projektnek tekinthető, a szoftveres és hardveres fejlesztések 100%-ban magyar mérnökök munkája.

Adjon visszajelzést!