Palletways: új szolgáltató a hazai logisztikai piacon

Palletways: új szolgáltató a hazai logisztikai piacon

A raklapos szállításra szakosodott nemzetközi szolgáltató megkezdte működését Magyarországon

 

A Palletways Group gyorsan fejlődő expressz raklapos áruterítést végző hálózata belépett a magyarországi piacra, ezzel tovább erősíti jelenlétét az európai kontinensen. Az új hálózat, amely októberben kezdte meg működését, magyarországi és a Palletways európai célállomásai között kínál raklapos áruszállítási szolgáltatásokat.

A Palletways Magyarországon

A fő elosztó központ a Budapest közeli Biatorbágyon kapott helyet, de fontos szerep jut az ország különböző területein elhelyezkedő regionális központoknak is. A vállalat szolgáltatási portfóliójába tartozik: igény szerint 24 vagy 48 órás belföldi disztribúció az ország valamennyi irányítószámára, valamint nemzetközi gyűjtőáru továbbítás több mint 20 európai országba, mindez természetesen teljes körű online nyomon követhetőséggel.

Luis Zubialde, a Palletways Group CEO-ja elmondta: „Az utóbbi hónapok kiváló eredményeket hoztak a Palletways hálózat számára. Magyarországon és ezzel közel egy időben három skandináv országban is piacra léptünk, ami kiváló lehetőséget kínál ügyfeleink és partnereink számára. Magyarország rendkívül gyorsan fejlődő piac. Jelenleg a világ 35. legnagyobb exportőre, és az export a magyar GDP 89%-át teszi ki. Nagy potenciált látunk ennek a földrajzi szempontból is kiváló elhelyezkedésű országnak a piacában.”

Adjon visszajelzést!