Regisztrációs adó bejelentés – Gyorsan. Egyszerűen. Kényelmesen.

Regisztrációs adó bejelentés – Gyorsan. Egyszerűen. Kényelmesen.

Regisztrációs adó terhel minden Magyarországon forgalomba helyezni kívánt személygépjárművet, lakóautót, valamint motorkerékpárt, továbbá gépjárműflotta-üzemeltető személygépkocsijának belföldi illetőségű személy részére történő bérbeadást. Az adó mértékét a NAV állapítja meg, melyhez a vonatkozó bejelentés elektronikus adatkapcsolaton keresztül is teljesíthető, így jelentősen egyszerűsíthető az ügyviteli folyamat egy megfelelő program támogatásával.

A Régens REGadó szoftvermegoldással egyszerűsítheti a regisztrációs adó kapcsán felmerült ügyviteli feladatokat, a bejelentések adatait korszerű weboldalon rögzítheti, mely elektronikus úton továbbítja azokat a NAV felé.

 

Miért válassza a Régens REGadót?

  • Gyors és kényelmes ügyintézés
  • Modern, letisztult és felhasználóbarát felület, helyfüggetlen hozzáférés
  • Egyszerű adatbetöltési lehetőség, kevesebb manuális munka
  • Felhős megoldásunknak köszönhetően nincs bevezetési költség és folyamat
  • Nincsenek járulékos költségek, az üzemeltetést és karbantartást átvállaljuk
  • Regisztrációs adó bejelentés akár már 190 Ft-tól

 

Próbálja ki most ingyenesen!

Régens REGadó alkalmazásunkat ingyenesen, kötelezettség nélkül próbálhatja ki: az első 10 bejelentését ajándékba adjuk! Regisztráljon honlapunkon a kedvezmény igénybe vételéhez!

 

Tudjon meg többet!

A Régens REGadó alkalmazásról további részletes információkat talál a https://www.regens.com/regado oldalon.

Megrendelés, kérdés esetén keressen minket bizalommal a +36 1 205 3090 telefonszámon vagy a regado@regens.hu e-mail címen!

 

A Régensről

A Régens egyedi üzleti szoftverfejlesztésre, felhő és IT szolgáltatások nyújtására, valamint web és mobil fejlesztésekre specializálódott, több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező informatikai vállalat. Szoftverfejlesztő cégként elsősorban a közigazgatás és az ellátási lánc menedzsment területén értünk el kiemelkedő eredményeket, Magyarország piacvezető vámszoftver szolgáltatója vagyunk.

Adjon visszajelzést!