Ahol a lean szakma találkozik!

Ahol a lean szakma találkozik!

Jöjjön el és ismerje meg, hogy a világ vezető vállalatai, hogyan alkalmazzák a „Lean” filozófiát és módszereket!

 

Több, mint 100 kiemelkedő vállalat / több, mint 150 résztvevő / meghatározó szakemberek / egyedi példák, esettanulmányok / tapasztalatcsere / 2 nap / 1 helyszín

 

XII. LEAN FÓRUM KONFERENCIA

2019. április 10-11.

Benczúr Hotel (1068 Budapest, Benczúr utca 35.)

Részletek és jelentkezés >>>

 

Fórumsorozatunk keretében immár 12. alkalommal találkozhatnak egymással a Lean és Kaizen menedzsment iránt érdeklődő cégek, intézmények és szakembereik.

Idei programunkon a közelmúlt kihívásokkal teli tapasztalatait osztják meg előadóink, és egyben olyan új modelleket ismertetnek meg a közönséggel, amelyeket iparágtól és cégmérettől függetlenül alkalmazhatnak termelésvezetők, vállalatvezetők, logisztikások, beszerzők, HR és adminisztrációs területen dolgozók, tanácsadók.

A program során számos vállalat kiváló előadói, többek között CHINOIN ZRT., GE Global Operations, GRUNDFOS Hungary, KUKA HUNGÁRIA Kft., OTP Bank Nyrt., SIGNIFY (korábban PHILIPS), MOL Nyrt, TUNGSRAM Operations Kft. konkrét példákon keresztül mutatják be a Lean módszereket, azok gyakorlati megvalósítását és kérdéseit, továbbá lehetőség nyílik a Lean bevezetéssel kapcsolatos konstruktív szakmai párbeszédre.

 

A FÓRUM KIEMELT TÉMÁI

Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatbanHogyan illeszthetők össze a vállalatoknál folyó Lean és Ipar 4.0 fejlesztések?
Lean Office – FolyamatfejlesztésHogyan fejleszthető az adminisztratív területek és a szolgáltatók hatékonysága?
Lean vezetés – Lean coachingHogyan lehet a gyakorlatban eredményesen alkalmazni a Lean szemléletű változáskezelési, coaching, kommunikációs, motivációs eszközöket?
Lean Quality – Lean Six SigmaHogyan valósítható meg az üzleti kulcsfolyamatokban előforduló hibák számának nullára csökkentése?

Részletes program >>>

 

SZPONZORÁCIÓ – TERMÉKBEMUTATÁS

Fórumunk keretében idén is lehetőséget kívánunk biztosítani a rendezvényt támogató, hatékonyságnövelő megoldást kínáló vállalatok részére, saját tevékenységük bemutatására és reklámozására.

A konferencián szponzori előadásra is van lehetőség. Amennyiben ez érdekes lehet az Önök számára és van olyan hatékonyságfejlesztéshez kapcsolódó megoldásuk, amit szívesen bemutatnának, kérem jelezze felénk.

Támogatói ajánlat >>>

 

Amennyiben további kérdése van fórumunkkal kapcsolatban, keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségen.

 

Kis Rita, projektvezető

Email: kepzes@kvalikon.hu

Tel/Fax: (06-1) 201-1235

Adjon visszajelzést!