SMART 2019 konferencia

SMART 2019 konferencia

ÚJ TECHNOLÓGIÁK. ÚJ TERMÉKEK. ÚJ STRATÉGIÁK. ÚJ MODELLEK.

A konferencia témája idén az innováció és a diszrupció, amely váratlan irányokból érkezve sodorhat el egész iparágakat. Idén külön oktatási és ipar4 szekcióval, illetve minden olyan cég, startup, tehetség és több, mint 100 hazai és külföldi szakértő felvonultatásával készülnek, akinek van vagy lesz köze az innovációhoz.

Időpont: 2019. április 2.

Helyszín: Akvárium klub

Az esemény részletes programja itt érhető el: https://www.smartconference.co/program-2019

Vásárolja  meg jegyét  a SMART konferenciára az IVSZ-nek  az MLBKT számára felajánlott 15%-os kedvezményével a hírlevelünkben megadott kóddal.

Regisztrálni ezen a weboldalon lehet a „Belépőjegy vásárlás” gombra kattintva. A Részvétel résznél a teljes árú belépőjegyet kell kiválasztani, a „Véglegesítés” résznél és  a „Megjegyzés” rovatba kell beírni a hírlevelünkben kiküldött kódot. A számlát a kuponkódnak megfelelő kedvezményes áron fogja megkapni.

Néhány téma röviden:

INNOVÁCIÓRÓL INNOVATÍVAN

Cél az innovációs folyamatok megértése, felfedése avatott szakértők, specialisták előadásain keresztül. A hazai technológiai szakértők és vállalatok képviselői mellett különböző tudományágak (zene, csillagászat, sport, pszichológia, design és orvostudomány), illetve az oktatás 4.0 szereplői osztják meg a közönséggel a saját területükön tapasztalt innovációs hatásokat és azt, hogy miként tudtak ehhez alkalmazkodni, ezeket a javukra fordítani.

ÚJGENERÁCIÓS KÖZLEKEDÉS ÉS IPARNÉGY

A terem délelőtti részében “körbeközlekedjük” az összes jelenséget és szolgáltatót, amely jelentős hatással van arra, hogy miként változott meg az A-ból B-be való jutás módszere. A közösségi, vagy shared közlekedés, a mobility Budapesten egyre nagyobb jelentőséget kap, amit előadások és kerekasztalok segítségével térképezünk fel. A délután az automatizált, robotizált folyamatokról, az Ipar 4.0 legfontosabb szereplőiről szól. Előadóink esettanulmányok mentén, gyakorlati szempontból vizsgálják meg, hogy miként állnak hozzá a hazai üzemek, gyárak, cégvezetők az automatizáció kérdéséhez.

STARTUP KÁVÉZÓ

A SMART hagyományaihoz híven idén is külön teremben foglalkozunk a startup világot foglalkoztató legfontosabb kérdésekkel. A nap első felében a gyakorlati tartalmaké a porond: körbejárjuk a startup építés különböző aspektusait a termékfejlesztéstől a marketingig, és betekintés adunk olyan módszerekbe, amelyeket a legmenőbb tech cégek szakemberei használni nap mint nap. Az idő második felében pedig a startup ökoszisztémáról, annak fejlesztéséről, régiós és nemzetközi pozíciójáról, illetve helyi sajátosságokról és kitörési pontokról lesz szó. Itt olyan témák kapnak majd helyet, mint a finanszírozás, nagyvállalati együttműködések, érdekérvényesítés és önszerveződés.

HOT TECH & AZ EMBERI TÉNYEZŐ

A legutóbbi időkben több technológia körül forrósodott a levegő, mások pedig egyre inkább felbukkannak az alkalmazásokban is. Kvantumtechnológia, 5G, AI, quantum, blockchain – merre tartanak a trendek és mit látunk a gyakorlatban? A folyamatos technológiai fejlődés mellett gondos figyelmet kell fordítanunk arra is, hogyan hatnak az új eszközök az emberre, hogy érdemes bánni a digitalizációval annak érdekében, hogy valóban profitáljunk belőle.

AKADÉMIA & IMPACT INNOVÁCIÓ

A jövő a kooperatív innovációban és megfelelő innovációs vérkeringésben rejlik. Az Akadémia & Impact Innováció teremben az egyetemi innovációs ökoszisztéma mellett a társadalmilag tudatos kooperációk és metszetek témáját tálaljuk.

 

Adjon visszajelzést!