NAV Online Számla változások – a Régens ingyenes workshopja a felkészüléshez

A NAV Online Számla rendszerben tervezett módosítások folyamatos követése elengedhetetlen a jogszabályok betartásához és a büntetések elkerüléséhez. Ehhez szeretne a Régens segítséget nyújtani ingyenes workshopja keretein belül.

 

Változások a NAV Online Számla adatszolgáltatásban

 

Már csak egy hónap van hátra a NAV Online Számla XSD 1.1.-es április végi átállásig, így a jogszabállyal érintett számlák kiállítóinak sürgősen gondoskodniuk kell számlázó rendszereik frissítéséről vagy szükséges továbbfejlesztéséről. A NAV májustól a jelenlegi XML séma alapján már egyetlen számla adatszolgáltatást sem fogad el.

Az 1.1-es átállás teljesítését követően sem dőlhetünk hátra, hiszen a NAV az Online Számla adatszolgáltatáshoz kapcsolódóan már bejelentette az Online Számla 2.0-s verzió bevezetésének tervét is. Az új 2.0 verzió pontos tartalmáról még nem ismertek a részletek, a kiadásához kapcsolódó ütemezést viszont már megosztotta a NAV a fejlesztések és felkészülés tervezését segítendő. A tervek alapján még áprilisban várható a tervezet publikálása, melyet egy hónapig lehet majd véleményezni.és július elején kerül közzétételre a végleges formája. A 2.0-s verzió közel hat hónapos felkészülési időt követően, 2020. január elején kerül élesítésre.

 

Segítségre van szüksége az átálláshoz?

 

Áprilisban ingyenes workshop keretében segítünk megválaszolni a NAV Online Számla adatszolgáltatással kapcsolatban gyakran felmerülő kérdéseket.

A workshop pontos időpontját a jelentkezőkkel egyeztetve alakítjuk ki, hogy minél több érdeklődőt tudjunk fogadni.

 

Jelentkezem az ingyenes workshopra

Azonnal integrálható megoldást keres?

 

A NAV Online Számla adatszolgáltatás jogszabályi megfelelőségének biztosításához a legegyszerűbb út a Régens VATapp megoldás integrálása meglévő számlázóprogramhoz vagy ERP rendszerhez.

 

A Régens VATapp alkalmazás a jogszabályoknak megfelelően, valós időben, humán beavatkozás nélkül feldolgozza a beérkező számlaadatokat, majd szűri és továbbítja azokat a NAV Online Számla rendszerébe, ezt követően a NAV visszaigazoló üzeneteit a kapcsolódó számlákhoz rendeli és megjeleníti, biztosítva ezzel a számla státuszok transzparens riportolását.

 

Miben támogatja a megfelelő adatszolgáltatást a Régens VATapp más megoldásokkal szemben?

  • Magas feldolgozottsági szint
  • Alacsony hibaszázalék
  • Visszakereshetőség, átláthatóság
  • Modern, letisztult, felhasználóbarát felület
  • Jogszabályi változások folyamatos lekövetése, minimális programmódosítási elvárások
  • Elérhető kiegészítő modulok: adatexport funkció, ÁNYK 65M Import

 

Lépjen velünk kapcsolatba!

 

Amennyiben kérdése van a NAV Online Számla adatszolgáltatás követelményeinek teljesítése kapcsán, vagy többet szeretne megtudni Régens VATapp alkalmazásunkról, keresse bizalommal szakértő tanácsadóinkat az alábbi elérhetőségeken:

Adjon visszajelzést!