Növelte kapacitását a győri Ice Solution Kft.

Növelte kapacitását a győri Ice Solution Kft.

Új hűtőkomplexum a mélyhűtött áruk raktározására

 

Mintegy nyolcszázmillió forintos hűtőházi beruházással növelte kapacitását a győri székhelyű Ice Solution Kft., a bővítéssel összese már 15 ezer raklapnyi mélyhűtött árut képes tárolni a magyar családi vállalkozás.

Az új hűtőház a vállalkozás 4,6 hektár területen fekvő telephelyén az ipari park szomszédságában épült. Az új hűtőben 3800 raklap, összesen mintegy háromezer tonna áru fér el, amely mintegy 125 telepakolt kamionnyi árumennyiségnek felel meg.

A hűtőház belmagassága tizennégy méter, amelyben hat raklapszint magasságú mozgó állványrendszert alakítottak ki.

A tíz hónap alatt megvalósult fejlesztést a cég részben önerőből, részben banki hitelből, részben európai uniós támogatásból fedezte.

Az új hűtőkomplexum mínusz 18 és mínusz 25 Celsius fok közötti hőmérsékleten mélyhűtött áruk raktározására alkalmas, akár hús, zöldség, gyümölcs, pékáru és fagylalt is tárolható benne.

A hűtőházban egyedi megrendelésre szállított targoncák fognak dolgozni, amelyeket speciálisan a nagy magassághoz és hűtőházi körülményekre terveztek. A járművek fűtött kabinosak lesznek, így a kiszolgálást végző targoncás munkavállalóknak nem kell mélyhűtött környezetben dolgozniuk.

Adjon visszajelzést!